Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 11:23
Αθλητικά

Κάτι καλό γίνεται στο Βόλο Ν.Π.Σ.






Ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει από την ημέρα που ξεκίνησε η προετοιμασία του Βόλος Ν.Π.Σ. και ήδη τα πρώτα δείγματα είναι άκρως ενθαρρυντικά.

Στα τρία πρώτα φιλικά προετοιμασίας ο Βόλος Ν.Π.Σ. μετρά ισάριθμες νίκες, ωστόσο αυτό μικρή σημασία έχει. Αυτό που μετράει την παρούσα χρονική στιγμή είναι το δέσιμο και το χτίσιμο της νέας ομάδας και να βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο όλα αυτά που δουλεύονται καθημερινά στις προπονήσεις.

Με δεδομένο μάλιστα το γεγονός ότι ο Βόλος Ν.Π.Σ. δημιουργήθηκε ουσιαστικά από το μηδέν, είναι ξεκάθαρο ότι η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του Χουάν Φεράντο είναι μέχρι στιγμής, άκρως ενθαρρυντική.

Και μπορεί τα πρώτα δύο φιλικά, με τις ομάδες από το τοπικό πρωτάθλημα, να μην ενδείκνυνται για ασφαλή συμπεράσματα, ωστόσο το χθεσινό φιλικό κόντρα στον Παναιγιάλειο αποτέλεσε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να εξαχθούν τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα.

Ετσι λοιπόν, από την εικόνα που παρουσίασε ο Βόλος Ν.Π.Σ. στο χθεσινό φιλικό κόντρα στον Παναιγιάλειο, είδαμε μία ομάδα που έχει αγωνιστικό προσανατολισμό, μία ομάδα με πολλά τρεξίματα και με ξεκάθαρο πλάνο στο παιχνίδι της.

Επιπλέον είδαμε μία ομάδα με ιδιαίτερα χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, με παίκτες που έχουν πάθος και διάθεση να διακριθούν, πλαισιωμένοι από έμπειρους ποδοσφαιριστές ικανούς να κάνουν τη διαφορά.

Σίγουρα είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μιλάμε με ασφάλεια και σιγουριά για την εικόνα που θα παρουσιάσει ο Βόλος Ν.Π.Σ. στο φετινό πρωτάθλημα. Ωστόσο από τα μέχρι τώρα στοιχεία είναι ξεκάθαρο ότι κάτι καλό γίνεται στο Βόλο.