Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 03:42
Αθλητικά

Ισόπαλος 1-1 ο Βόλος με τον Απόλλωνα Σμύρνης






Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι μεταξύ του Βόλου και του Απόλλωνα Σμύρνης, το οποίο διεξήχθη στο στάδιο της Νεάπολης. Οι «κυανέρυθροι» μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 14’ με τον Μαρσέλο Πέντα.

Ο Απόλλων, ο οποίος βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή (χρέη υπηρεσιακού τεχνικού ασκεί ο Θοδωρής Αντωνόπουλος), ισοφάρισε στο 39’ με τον Μπεντινέλι.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Χουάν Φεράντο ήταν καλύτερη, έχασε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, με τον Απόλλωνα να μην απειλεί ιδιαίτερα. Κάποιο άλλο τέρμα δεν σημειώθηκε, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως ντεμπούτο με τον Βόλο έκανε ο νεοαποκτηθείς Ισπανός μεσοεπιθετικός Κότο, ο οποίος αγωνίστηκε για 30 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Ουνγιαλίδης, Ενγκουέμ, Καμπαγιέρο (46′ Δώρης), Πίτου Γκαρσία (61′ Κότο), Ηλιόπουλος (68′ Φράγκος), Πέντα, Μάντζης (71′ Πίσπας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Βάσιτς (46’ Αστράς), Κοντοές, Ναδάλες (65’ Ρώσση), Τζανετόπουλος (46’ Κύργιας), Λούκιτς (46’ Βαφέας), Πέδρο (60’ Γκονζάλες), Ντ’ Ούρσο (65’ Γκίνο), Τόμας (70’ Κοντογιαννόπουλος), Μάντζιος (46’ Σικαμπάλα), Οριουέλα, Βάρκας (70’ Κουγιός).