Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 09:29
Αθλητικά

Ισοπαλία (2-2) ο Ολυμπιακός Βόλου με Παναχαϊκή






Ισόπαλο με 2-2 έληξε το ματς του Ολυμπιακού Βόλου με αντίπαλο την Παναχαϊκή στο ΕΑΚ για τη 14η αγωνιστική της Football League.

Οι “ερυθρόλευκοι” με τον Θωμά Μακρή στον πάγκο τους, βρέθηκαν μπροστά στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό όταν ο Σκοπελίτης από τα δεξιά έβγαλε τη σέντρα και ο Γκουγκούδης με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Στρέζου, γράφοντας το 1-0.

Ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματά του στο 38ο λεπτό όταν ο Γκουγκούδης από τα δεξιά βρήκε μέσα στην καρδιά της περιοχής της Παναχαϊκής τον Αλαμάνη και ο νεαρός επιθετικός με ωραίο πλασέ έγραψε το 2-0.
Τρία λεπτά αργότερα, στο 41′, η Παναχαϊκή βρήκε τον τρόπο να μειώσειμε τον Μητρόπουλο για να ισοφαρίσει στο 83ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πέδρου έπειτα από χέρι του Φερνάντες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Δασκαλάκης, Ζέρης, Μπουτζίκος, Αρβανίτης, Φερνάντες, Τσιάρας, Κυζιρίδης (84′ Παναγιώτου), Γκουγκούδης, Σκοπελίτης (68′ Καρράς), Νικολιάς (79′ Κεσίδης), Αλαμάνης
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Στρέζος, Χούσα, Ασίγκμπα, Ι. Λαμπρόπουλος, Γ. Λαμπρόπουλος, Μουκίδης, Τρίγκας, Ρόκας (89′ Βορύλλας), Πέδρο, Μητρόπουλος, Σαμπατάκος (70′ Παπανικολάου).