Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024 02:26
Κόσμος

Ινδή ευνούχισε τον άνδρα που τη βίαζε και παρέδωσε το πέος του στην αστυνομία






Μια 32χρονη Ινδή έκοψε τα γεννητικά όργανα του γαμπρού της, που της είχε επανειλημμένως επιτεθεί σεξουαλικά, την ώρα που ετοιμαζόταν για ακόμα μια φορά να τη βιάσει.

Στη συνέχεια εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα, μαζί με τα τρία παιδιά της, όπου παρέδωσε τα κομμένα γεννητικά όργανα ως απόδειξη και λέγοντας στους αστυνομικούς πως αυτός ήταν ο μόνος τρόπος να σταματήσει τις επιθέσεις του άνδρα σε βάρος της.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η γυναίκα ζούσε με τον γαμπρό της καθώς ο άνδρας της εργαζόταν σε μεγάλη απόσταση. Καθώς έμενε όμως στο σπίτι του, ο άνδρας της είχε επιτεθεί σεξουαλικά πολλές φορές.

Όπως περιέγραψε στην αστυνομία, προσποιήθηκε πως συναινεί στην ερωτική πράξη και όταν ο άνδρας την προσέγγισε του έκοψε το πέος με δρεπάνι.

Πριν η αστυνομία προλάβει να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον άνδρα, εκείνος είχε ήδη αυτοκτονήσει, σύμφωνα με τους Times of India, και το σώμα του βρέθηκε κρεμασμένο από δέντρο κοντά στο σπίτι του.

Η γυναίκα κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας. «Είναι μια σπάνια περίπτωση και πρέπει να διερευνηθεί επαρκώς», τόνισε ο ίδιος.

Η γυναίκα δήλωσε πως έχει σώας τας φρένας και πως δεν μετανιώνει για την πράξη του.