Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 21:15
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιερόσυλοι ψάρευαν… κέρματα από παγκάρι






Πήγαν για ψάρεμα σε… εκκλησία, δυο ιερόσυλοι που έφτιαξαν ειδική πατέντα για να αδειάζουν τα παγκάρια χωρίς να τα παραβιάζουν! Έβαζαν μέσα στη σχισμή από το παγκάρι μακριά σύρματα στην άκρη των οποίων είχαν βάλει αυτοκόλλητες ταινίες και “ψάρευαν” με αυτές τα κέρματα!

Οι δράστες ηλικίας 37 και 38 χρόνων από τη Λαμία, δεν επέλεξαν τυχαία το εκκλησάκι του Αγίου Σώζωντος στο 12ο χιλιόμετρο του δρόμου Λαμίας – Δομοκού. Ήξεραν ότι το  μοναστήρι της Παναγίας της Αντίνιτσας στο οποίο ανήκει γιόρταζε την προηγούμενη ημέρα και πολλοί πιστοί σταματούσαν στο παρεκκλήσι για να προσκυνήσουν και να ανάψουν ένα κερί.

Όμως, για κακή τους τύχη στην περιοχή περιπολούσαν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που είδαν το αυτοκίνητό τους σταθμευμένο έξω από το εκκλησάκι, κατάλαβαν ότι κάτι ύποπτο συνέβαινε και τους έπιασαν στα πράσα! Οι δράστες είχαν ήδη βγάλει από το παγκάρι 58 ευρώ σε κέρματα που αποδόθηκαν σε αρμόδιο του ναού, ενώ κατασχέθηκαν τα σύρματα με τις ταινίες και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία που είχαν μαζί τους.