Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 13:06
ΒόλοςΤοπικά

Θύμωσε και ο μικρός Ιάσονας! – Σε σύγχυση ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ






Και μέσα στο γενικό χαμό από τις αποκαλύψεις του Δημάρχου Βόλου για τις δόλιες προθέσεις της κυβέρνησης να δημιουργήσει μια Νέα Μόιρα στη Νέα Ιωνία, βγήκε με την γνωστή χρονοκαθυστέρηση ο μικρός Ιάσονας να “κατακεραυνώσει” τον Αχιλλέα Μπέο.

Η σύγχυσή του είναι εμφανής, αφού φθάνει στο σημείο να επιρρίπτει ευθύνες στον Δήμαρχο Βόλου γιατί δήθεν δεν έκανε τίποτα, επί ενάμιση χρόνο, τώρα για να μην φύγει η Ταξιαρχία πεζοναυτών. Ποιος; Αυτός που, όταν τα έλεγε ο Μπέος, φώναζε με τον Γαργάλα και τα άλλα αστέρια του ΣΥΡΙΖΑ για fakenews και τώρα που ανακοινώθηκε επίσημα ότι φεύγει η Ταξιαρχία μας συνιστά ψυχραιμία και διάλογο (με ποιον και γιατί;)

Επειδή λοιπόν ο μικρός Ιάσονας δεν το έχει, όπως και αν το δει κανείς, ας βρεθεί κάποιος από το ΣΥΡΙΖΑ να του εξηγήσει τα πράγματα. Και να του θυμίσουν, σε αυτόν και σε άλλα μπουμπούκια της τοπικής πολιτικής σκηνής πως αν δεν ήταν ο Αχιλλέας Μπέος οι σκηνές του καταυλισμού θα «κοσμούσαν» τώρα το λιμάνι του Βόλου!

Ο τότε υπουργός Βίτσας ξέρει τι ακριβώς έγινε, άλλωστε τα εδώ «συντρόφια» τον έβριζαν γιατί διαπραγματευόταν με τον Δήμαρχου του Βόλου