Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 16:07
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ στην Κρήτη: 16χρονη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει γιατί την εκβίαζε ο φίλος της






Μία περίεργη υπόθεση ερευνούν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου μετά από καταγγελία μίας οικογένειας ότι η κόρη της έπεσε θύμα… εκβιασμού από πρώην φίλο της με την ίδια να επιχειρεί να βάλει τέλος στην ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, χθες οι γονείς μίας 16χρονης κοπέλας πέρασαν το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος χωριού της ενδοχώρας και προχώρησαν σε μία καταγγελία σε βάρος ενός 28χρονου που ζει στην Θεσσαλονίκη.

Ο έρωτας που μετατράπηκε σε… εκβιασμό

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, η 16χρονη ερωτεύτηκε τον 28χρονο και αποφάσισε να φύγει από το σπίτι της και να πάει να τον βρει στην Θεσσαλονίκη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το παράνομο αυτό ζευγάρι – όντας εκείνη ανήλικη – δεν τα πήγαινε καλά με αποτέλεσμα πολλές φορές η σχέση να διακόπτεται.

Τα σοβαρά προβλήματα ξεκίνησαν την τελευταία φορά που η κοπέλα αποφάσισε να βάλει τέλος σε αυτή τη σχέση.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο 28χρονος άρχισε να την απειλεί και να την εκβιάζει. Μάλιστα, της έλεγε πως αν δεν της δώσει ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό τότε εκείνος θα δημοσιεύσει στο facebook γυμνές φωτογραφίες της.

Πήρε χάπια για να βάλει τέλος στην ζωή της

Η 16χρονη υπέκυψε την πρώτη φορά και του έστειλα τα χρήματα ωστόσο ο 28χρονος συνέχισε τους εκβιασμούς. Τότε, εκείνη δεν άντεξε και αποπειράθηκε να βάλει τέλος στην ζωή της καταναλώνοντας ποσότητα χαπιών.

Ευτυχώς η κίνησή της έγινε αντιληπτή από τους γονείς της που την «πρόλαβαν» και την μετέφεραν στο νοσοκομείο. Η 16χρονη τότε εξιστόρησε στους γονείς της τι ακριβώς είχε συμβεί με αποτέλεσμα να πάνε στην αστυνομία και να καταγγείλουν το περιστατικό.

Οι αρχές του Ηρακλείου έχουν ήδη δώσει σήμα στις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης για τον 28χρονο.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με τους αστυνομικούς να αναζητούν τον φερόμενο ως εκβιαστή.

 

Πηγή: cretapost