Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 13:47
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ με την 8χρονη Αντωνία: Κακοποίηση με βάναυσο τρόπο καταγγέλλει η γιαγιά της






Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της 8χρονης Αντωνίας από το Ρουσσοσπίτι Ρεθύμνου.

Το μικρό κοριτσάκι που αναζητούνταν εδώ και αρκετές ημέρες από τη μητέρα του πατέρα της, καθώς εκείνη έχει την επιμέλεια του παιδιού, έμενε το τελευταίο καιρό στο Ρουσσοσπίτι του νομού Ρεθύμνου με την άλλη του γιαγιά. Η μητέρα της μητέρας του το είχε πάρει προκειμένου να περάσουν λίγες ημέρες διακοπών μαζί της. Αν και έπρεπε μετά από κάποιο χρονικό όριο να το επιστρέψει στην γυναίκα που έχει την επιμέλεια του, αφού αυτή είχε αφαιρεθεί από την μητέρα του, κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Να σημειωθεί ότι η επιμέλεια του παιδιού δεν ανήκει ούτε στον πατέρα, ούτε στη μητέρα, καθώς και οι δύο φέρονται να έχουν πρόβλημα με ουσίες. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο γιαγιάδες διεκδίκησαν στα δικαστήρια την επιμέλεια του παιδιού. Την πρώτη δίκη την είχε κερδίσει η γιαγιά από την πλευρά της μητέρας του. Η υπόθεση όμως πήγε και σε δεύτερο βαθμό όπου τελικά οι δικαστές αποφάσισαν ότι πρέπει να ζήσει με τη μητέρα του πατέρα της. Η άλλη γιαγιά όμως δεν δέχτηκε ποτέ αυτή την απόφαση με αποτέλεσμα να πάρει το παιδί και να εξαφανιστεί.

Ωστόσο, χθες σε μια σοκαριστική ανάρτηση η γιαγιά της μικρής (από την πλευρά της μητέρας της) δηλώνει ότι το παιδί είναι καλά και ότι δεν πρόκειται να αποκαλύψει πού βρίσκεται γιατί δεν πρέπει να επιστρέψει στο πατρικό της περιβάλλον καθώς εκεί «η μικρή Αντωνία κακοποιούνταν με βάναυσο τρόπο» -όπως η ίδια η γιαγιά ισχυρίζεται.

Μάλιστα υποστηρίζει ότι το παιδί την είχε παρακαλέσει να μην φύγει λέγοντάς της «Βοήθησέ με γιαγιά».

Δείτε την ανάρτησή της στο Facebοok

 

Πηγή: flashnews.gr