Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 09:19
Τοπικά

Θλίψη για το θάνατο 33χρονου Βολιώτη






Σε βαρύ πένθος τύλιξε οικογένεια Βολιωτών η άδικη, πρόωρη, αιφνίδια απώλεια 33χρονου. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Μακρυγιάννη, γιο του Αποστόλη Μακρυγιάννη, συνταξιούχου επαγγελματία του τουρισμού.

Ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του. Πριν περίπου μία εβδομάδα παρουσίασε πυρετό, και με την οικογένειά του επισκέφτηκαν κλινική προκειμένου να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Δυστυχώς, κατά την παραμονή του εκεί ο 33χρονος υπέστη ανακοπή καρδιάς. Οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν και ο νεαρός διακομίστηκε στο Γενικό Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου όπου εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και διασωληνώθηκε.

Όλο αυτό το διάστημα, ο άτυχος 33χρονος έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Η οικογένειά του ήταν δίπλα του όπως πάντοτε, σε όλες τις στιγμές, άγρυπνος συμπαραστάτης.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γιατρών, η υγεία του φαίνεται ότι επιδεινώθηκε περαιτέρω. Ο 33χρονος εξέπνευσε τελικά προχθές γύρω στις 3 το μεσημέρι.

Η οικογένειά του είναι συντετριμμένη. Κανένας δεν μπορεί να πιστέψει στον απροσδόκητο χαμό. Με τον 33χρονο  ήταν πάντοτε μαζί.

Συγγενείς και φίλοι, που ενημερώθηκαν συγκλονισμένοι την τραγική κατάληξη, έσπευδαν να τους συμπαρασταθούν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές στην οικογένεια, να της δώσουν δύναμη και κουράγιο.

Η κηδεία θα γίνει σήμερα, Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017, στις 11 το πρωί από τον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Ιωλκού.