Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 22:47
Τοπικά

Θλίψη για την απώλεια 64χρονης φαρμακοποιού






«Έφυγε» από τη ζωή η 64χρονη Ευαγγελία Νασίκα Μιχολίτση, γνωστή φαρμακοποιός του Βόλου.

Η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή σε ιδιωτική κλινική όπου νοσηλευόταν αντιμετωπίζοντας σημαντικό πρόβλημα με την υγεία της.

Η οικογένειά της, η οποία ήταν πάντοτε δίπλα της, είναι συντετριμμένη. Η άτυχη γυναίκα θα κηδευτεί σήμερα Τετάρτη 1η Αυγούστου 2018 στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου.

Η 64χρονη ήταν παντρεμένη και από το γάμο της απέκτησε τρία παιδιά, ενώ ευτύχισε να γνωρίσει και ένα εγγόνι.

Καταγόταν από τα Γρεβενά, έμενε όμως στο Βόλο εδώ και πολλά χρόνια. Το άγγελμα του θανάτου της χθες σκόρπισε απέραντη θλίψη και οδύνη.

Η Ευαγγελία Νασίκα Μιχολίτση ήταν εξαίρετη επιστήμονας. Διατηρούσε φαρμακείο στην Κ. Καρτάλη με Γαζή. Άνθρωποι που την γνώρισαν είπαν ότι ήταν ιδιαίτερα δραστήρια και άνθρωπος της προσφοράς.

Ψήφισμα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας

Για τον θάνατο της Ευαγγελίας Νασίκα -Μιχολίτση ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Μαγνησίας εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα:

“Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, μετά την είδηση του θανάτου της  συνάδελφου τους Ευαγγελίας Νασίκα Μιχολίτση συνεδρίασαν εκτάκτως και αποφάσισαν, να παραστούν στη νεκρώσιμη ακολουθία που θα γίνει την Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018 και ώρα 5μ.μ. στον ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου στον Βόλο και να καταθέσουν στεφάνι στην μνήμη της”.