Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 08:31
Τοπικά

Θα επαναξιολογηθεί η απόφαση για λουκέτο στο υποκατάστημα Αγχιάλου της Πειραιώς

Την υπόσχεση ότι η Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς θα επαναξιολογήσει την απόφασή της για κλείσιμο του υποκαταστήματός της στη Νέα Αγχίαλο, έλαβε η δημοτική σύμβουλος Βόλου, κ. Γεωργία Μποντού – Τοκαλή, που μαζί με τον πρόεδρο της Ένωσης Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου, κ. Βασίλη Ασδεράκη είχαν σήμερα συνάντηση με στελέχη της Τράπεζας, στην Περιφερειακή Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς, στην Λάρισα.
Συγκεκριμένα, συναντήθηκαν με τον βοηθό γενικό διευθυντή της Τράπεζας, επικεφαλής Δικτύων και Επιχειρηματικών Κέντρων Θεσσαλίας, Ηπείρου, Δυτ. Ελλάδος και Δυτ. Μακεδονίας κ. Αντώνιο Γούση και τον περιφερειακό διευθυντή Θεσσαλίας .
κ. Αναστάσιο Νέτα, οι οποίοι υποσχέθηκαν ότι θα μεταφέρουν στη Διοίκηση του Ομίλου επιστολή που τους παραδόθηκε. Η επιστολή υπογράφτηκε από 560 κατοίκους μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στις 14/9/2017 έξω από το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη Νέα Αγχίαλο. Σε κάθε περίπτωση δε, η απόφαση για οριστικό κλείσιμο ή μη του υποκαταστήματος θα γνωστοποιηθεί στα μέσα Οκτωβρίου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα και από τις δύο πλευρές, η κ. Τοκαλή και ο κ. Ασδεράκης, μετέφεραν την ανησυχία των κατοίκων της Νέας Αγχιάλου και με μια σειρά επιχειρημάτων ζήτησαν ανάκληση της απόφασης για κλείσιμο του υποκαταστήματος.