Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 11:23
Αθλητικά

Θίχτηκε ο Αλέξης και άρχισε τις μηνύσεις






Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση διά του Τύπου και αγωγή για προσβολή της προσωπικότητας του, θα καταθέσει λέει ο Αλέξης Κούγιας στον Αχιλλέα Μπέο αλλά και κατά των Αποστόλη Γαλάτη,  Δημήτρη Πέγιου και Γιώργου Αποστολακόπουλου, όπως επίσης και του υπεύθυνου του τηλεοπτικού σταθμού Astra.

O λόγος της μήνυσης είναι γιατί όπως υποστηρίζει ο Αλέξης Κούγιας “καταξεφτιλίστηκε κάθε κανόνας δημοσιογραφικής δεοντολογίας και επετράπη τόσο από τους υπευθύνους του σταθμού, όσο και από τους εμφανισθέντες εκεί ως «δημοσιογράφους», να συκοφαντηθούν και να καθυβριστούν με θρασύτατο τρόπο, τόσο ο Αλέξης Κούγιας όσο και σημαντικοί άνθρωποι της ελληνικής αλλά και της βολιώτικης πολιτικής, κοινωνικής αλλά και αθλητικής ζωής”.

Και το ερώτημα είναι το εξής: Ας υποθέσουμε ότι ο Αχιλλέας Μπέος καθύβρισε τον Αλέξη Κούγια και προσέβαλλε την προσωπικότητα του. Οι Πέγιος, Γαλάτης, Αποστολακόπουλος αλλά και ο υπεύθυνος του σταθμού πότε τον καθύβρισαν και τον συκοφάντησαν;

Μάλλον κάτι ήξερε ο Παπαδούλης και αποφάσισε να απουσιάσει στην εκπομπή του.

Και κάτι ακόμα: Τη μήνυση και την αγωγή που θα καταθέσει για λογαριασμό του ο Αλέξης Κούγιας να την καταλάβουμε. Αυτό που δεν αντιλαμβανόμαστε είναι το εξής: Πότε τον έπιασε ο πόνος για τους σημαντικούς ανθρώπους της βολιώτικης, κοινωνικής αλλά και αθλητικής ζωής; Εκτός και αν αυτοί οι σημαντικοί άνθρωποι τον εξουσιοδότησαν να καταθέσει μήνυση και αγωγή για λογαριασμό τους. Οπότε πάμε πάσο.