Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 04:03
Τοπικά

Θέλει αθώωση και όχι παραγραφή ο Αχ. Μπέος – Αίτημα επίσπευσης της δίκης






Αίτηση επίσπευσης της εφετειακής δικασίμου υπέβαλλε ο Αχιλλέας Μπέος, για την υπόθεση του koriopolis, για την οποία ως γνωστόν πρωτόδικα καταδικάστηκε για δύο πλημμελήματα, ενώ απαλλάχθηκε πανηγυρικά για τα κακουργήματα που αδίκως του είχαν αποδοθεί.

Όπως αναφέρoυν σε ρεπορτάζ τους τα γνωστά site http://dikografies.blogspot.com και http://dikisports.blogspot.com ο Δήμαρχος Βόλου προ του κινδύνου παραγραφής των αδικημάτων, για τα οποία καταδικάστηκε πρωτοδίκως, ζητάει να διεξαχθεί η εφετειακή δίκη μέσα στον Ιούλιο θεωρώντας, με βάση όλα τα υπάρχοντα στοιχεία, ότι θα αθωωθεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το αίτημα εξετάζεται από τη Δικαιοσύνη με θετικό τρόπο, ώστε το Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας, να συμπεριλάβει τη δίκη του σκανδάλου των «στημένων» ποδοσφαιρικών αγώνων στο τμήμα διακοπών.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια ασυνήθιστη πρωτοβουλία από ένα κατηγορούμενο, που αν δεν πίστευε ακράδαντα, όπως και η πλειονότητα της κοινωνίας, άλλωστε, στην αθωότητά του, θα  «βολευόταν» με την χρονική παραγραφή και των άλλων αδικημάτων, που του απέδωσαν.

Ωστόσο ο Δήμαρχος του Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, εν τοις πράγμασι πιστεύει ότι στο Εφετείο η σε βάρος του σκευωρία, που στήθηκε από την κυβέρνηση Παπανδρέου και τα τσιράκια του για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, θα καταρρεύσει ολοκληρωτικά και θα λάμψει ολόκληρη η αλήθεια για το μοναδικό έγκλημα που διαπράχθηκε σε αυτή την υπόθεση, και που ήταν αυτό σε βάρος του ίδιου και της οικογένειάς του.