Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 11:16
Άλλες Ειδήσεις

Η Apple αυξάνει την χωρητικότητα του νέου iPhone;






Πολλές είναι οι φήμες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο και θέλουν την Apple να αυξάνει την χωρητικότητα στη βασική έκδοση του νέου iPhone 7 που ετοιμάζει.

Το νέο iPhone 7 φαίνεται πως δεν θα κυκλοφορήσει σε έκδοση 16 GB μιας και δεν ήταν λίγοι οι χρήστες που παραπονιόντουσαν ότι η συσκευή τους γεμίζει πολύ γρήγορα και κάθε λίγο και λιγάκι πρέπει να “αδειάζουν” τα δεδομένα τους στον υπολογιστή τους.

Έτσι αν ισχύει αυτό τότε θα δούμε το iPhone 7 να ξεκινάει από τα 32GB στη βασική του έκδοση και να φτάνει μέχρι τα 256GB και στην έκδοση Plus.

Σύμφωνα επίσης με φωτογραφία που διέρρευσε το νέο iPhone 7 δεν θα έχει υποδοχή ακουστικών ούτε διπλή κάμερα που ακουγόταν εδώ και καιρό (η οποία όπως φαίνεται πως θα είναι αποκλειστικό χαρακτηριστικό του iPhone 7 Plus) ενώ στο πίσω μέρος του θα λείπει η πλαστική γραμμή της κεραίας που έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Τέλος τα νέα iPhone 7 δεν αποκλείεται, να είναι κατασκευασμένα από ένα νέο υλικό και όχι από αλουμίνιο, να έχουν εκτός από τα κλασικά χρώμα τα που έχουμε δει μέχρι σήμερα κι ένα νέο, μαύρο χρώμα, ενώ αναμένεται να είναι ανθεκτικά σε νερό και σκόνη.

Φυσικά όλα αυτά δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την Apple και όλες οι απορίες αναμένεται να λυθούν τον Σεπτέμβριο που θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του νέου iPhone 7.

 

πηγή: newsit.gr