Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 16:54
Κόσμος

Η Adele απαγόρευσε στον Ντόναλντ Τραμπ να χρησιμοποιεί τραγούδια της!

Η οργή των θαυμαστών της διάσημης τραγουδίστριας δεν άφησε αμέτοχη την Adele. Απαγόρευσε στον υποψήφιο για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ να χρησιμοποιεί τραγούδια της στην προεκλογική του εκστρατεία.






Ο διεκδικητής του χρίσματος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος δεν παρέλειπε το hit της Adele “Rolling In The Deep”, παίζοντας στο repeat μάλιστα το refrain “we could have had it all”, σε μια προσπάθεια να ζεστάνει την ατμόσφαιρα πριν από την εμφάνισή του σε κάθε προεκλογική συγκέντρωση. Εκτός από αυτό, ο Ντόναλντ Τραμπ, που είχε δώσει το παρών σε συναυλία της Adele στη Νέα Υόρκη, χρησιμοποιούσε και το “Skyfall”, το μουσικό θέμα της ταινίας James Bond.

Οι θαυμαστές της Adele εξέφρασαν την οργή τους για την επιλογή των τραγουδιών της στην εκστρατεία του. “Δεν νομίζω ότι ζήτησε την έγκρισή της. Ας ελπίσουμε ότι θα εκφράσει τις αντιρρήσεις της”, έγραψε χρήστης στο twitter. “Όχι! Όχι την Adele! Πρέπει ο Τραμπ να το καταστρέψει και αυτό;”, σχολίασε άλλος θαυμαστής της.

Οι αντιδράσεις στα social media δεν άφησαν αμέτοχη την Adele που ξεκαθάρισε ότι δεν έχει δοθεί άδεια για τη χρήση των τραγουδιών της στον Ντόναλντ Τραμπ. “Η Adele δεν έχει δώσει άδεια για να χρησιμοποιείται η μουσική της για καμία πολιτική εκστρατεία”, δήλωσε εκπρόσωπός της στην Independent.

Η μουσική της Adele φαίνεται πως κάνει θραύση μεταξύ των υποψηφίων, με τον αντίπαλο του Ντόναλντ Τραμπ Mike Huckabee να έχει επίσης προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη δημοτικότητα της διάσημης τραγουδίστριας. Από το 2011 που η Adele δήλωσε πως είναι “κορίτσι των Εργατικών”, έχει μείνει έξω από πολιτικές συζητήσεις.Εκτός από την Adele, ο frontman των Aerosmith Steven Tyler έχει ζητήσει από τον Ντόναλντ Τραμπ να σταματήσει να χρησιμοποιεί την μπαλάντα Dream On στις εκδηλώσεις του. Οι δικηγόροι του μάλιστα έχουν στείλει επιστολή με την οποία απαγορεύουν να παίξει οποιοδήποτε τραγούδι του, καθώς δίνει την εσφαλμένη εντύπωση πως συνδέεται ή συμφωνεί με την προεδρική του υποψηφιότητα”.