Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 18:43
Αθλητικά

Η ύστατη προσπάθεια του Ερασιτέχνη και η συστράτευση του κόσμου






Στο σημείο μηδέν βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός Βόλου.
Στη σημερινή συνάντηση των ποδοσφαιριστών της ομάδας με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη διαφάνηκε αδιέξοδο, αφού ο Νίκος Τσεκούρας και τα μέλη του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου δεν ήταν σε θέση να εγγυηθούν ότι θα καταφέρουν να οδηγήσουν την ομάδα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Το θετικό πάντως από τη σημερινή συνάντηση είναι ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου έδειξαν διατεθειμένοι να συνεχίσουν να φοράνε τη φανέλα της ομάδας, αρκεί φυσικά όπως τόνισαν να πάρουν κάποιες μίνιμουμ εγγυήσεις.
Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες η διοίκηση του Ερασιτέχνη θα έχει μέσα στην ημέρα συναντήσεις με όλους τους μετόχους της ΠΑΕ, προκειμένου να τους θέσει επί τάπητος την όλη κατάσταση και να τους ζητήσει να συνεισφέρουν στη διατήρηση της ομάδας στο πρωτάθλημα.
Κάτι τέτοιο βέβαια φαντάζει δύσκολο, καθώς μέχρι στιγμή τουλάχιστον δεν έχει διαφανεί η επιθυμία κανενός εκ των μετόχων να προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση. Ωστόσο, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και καλά κάνει ο Ερασιτέχνης και εξαντλεί κάθε πιθανότητα.
Σε αυτή τη προσπάθεια βέβαια, θα πρέπει να συστρατευτεί και ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου, ώστε να βρεθεί άμεσα μία λύση και να συνεχίσει να υπάρχει η ομάδα τουλάχιστον μέχρι το τέλος της περιόδου.
Αλλωστε από τη στιγμή που ο περιβόητος επενδυτής δεν έχει εμφανιστεί εδώ και δέκα ημέρες για να «σώσει» τον Ολυμπιακό Βόλου, είναι ξεκάθαρο ότι ο μόνος που μπορεί να συμβάλλει ώστε να βγει -προς το παρόν τουλάχιστον- η ομάδα από το αδιέξοδο είναι ο κόσμος του.
Με δεδομένο λοιπόν το γεγονός ότι οι παίκτες δείχνουν διατεθειμένοι να παραμείνουν στην ομάδα, θα πρέπει έστω και την ύστατη στιγμή να βρεθεί λύση, την οποία υπό τις παρούσες συνθήκες –και μη υπάρχοντος επενδυτή- μόνο ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου μπορεί να τη δώσει.