Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 03:17
LIFE

Η χειρονομία του Σωκράτη στην Κυριακή που δεν παίχτηκε στο Gala (Vid)






To Gala του «Power of Love» είχε ξεκινήσει έτσι και αλλιώς με ένταση μεταξύ του Σωκράτη και του ζεύγους Άννας – Παναγιώτη αλλά όπως φάνηκε αυτό ήταν μόνο η αρχή για τον Σωκράτη.

Ο λόγος δόθηκε στην Κυριακή για να σχολιάσει την κόντρα του αγαπημένου της με τη Βίβιαν με την, πάντα χαμηλών τόνων, Κυριακή να σχολιάζει ότι καμιά φορά τα δύο αυτά παιδιά είναι πιο εκδηλωτικοί από όσο πρέπει.

Αυτή της η ατάκα έκανε έξαλλο τον Σωκράτη που την απάντησε με μία αισχρή, όπως αποδεικνύεται, χειρονομία η οποία όμως ποτέ δεν φάνηκε στο εεπισόδιο.

Η χειρονομία του έφερε άμεση αντίδραση από τη Μαρία Μπακοδήμου που του ζήτησε εξηγήσεις. Του είπε μάλιστα να πει γιατι την έκανε και ότι ακόμα και αν δεν την πρόσεξε η Κυριακή θα τη δει αργότερα, όταν βγει έξω.

Ο Σωκράτης προσπάθησε να δικαιολογηθεί ότι η Κυριακή δεν τον υποστήριξε και τον έβαλε στο ίδιο τσουβάλι με την Βίβια, με την Κυριακή να ρωτάει να μάθει τα άλλα παιδιά τι χειρονομία της είχε κάνει.

Αυτό οδήγησε σε κλάματα τη μελαχρινή παίκτρια αλλά και το ξέσπασμα της Βίβιαν που σηκώθηκε από τη θέση της και αποχώρησε προσωρινά, υπό τις απειλές κίτρινης κάρτας.

Η χειρονομία όμως που δεν είδαν οι τηλεθεατές «πιάστηκε» από τις αντανακλάσεις των τζαμιών πίσω από τη Μαρία Μπακοδήμου και ουσιαστικά πρόδωσε τον Σωκράτη, όσο και αν προσπάθησε η παραγωγή να τον καλύψει.

Δείτε την στο βίντεο που ακολουθεί.