Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 06:26
LIFE

Η χήρα Βαρδή κατέθεσε μήνυση στα παιδιά του – Όλο το παρασκήνιο της κόντρας!






Δυσάρεστη εξέλιξη έχει πάρει τους τελευταίους μήνες, η πάλαι ποτέ άριστη και στενή σχέση της χήρας του Αντώνη Βαρδή, Φιλοθέης Μωβ με τα δύο του παιδιά, Γιάννη και Καλλιστώ.

Όπως αποκάλυψε το μεσημέρι της Τετάρτης (4/5) στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η συνεργάτιδα της Ειρήνη Αρβανίτη, από τον περασμένο Φεβρουάριο οι δύο πλευρές βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη και μάλιστα η τελευταία σύζυγος του αξέχαστου καλλιτέχνη (είχαν παντρευτεί δύο χρόνια πριν εκείνος φύγει από τη ζωή) έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα και μήνυση εναντίον των δύο παιδιών του.

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Ειρήνη Αρβανίτη, η ρήξη επήλθε στις 4 Φεβρουαρίου, όταν η Φιλοθέη Μωβ έφυγε το απόγευμα από το σπίτι τους, στην Παιανία. Το σπίτι αυτό ο Βαρδής με διαθήκη το είχε γράψει στα δύο του παιδιά, ωστόσο, μετά το θανατο του, η χήρα του παρέμενε σε αυτό, αφού σε αυτό συμφωνούσαν και τα δύο του παιδιά.

Μάλιστα, όπως αναφέρει στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε, η Φιλοθέη Μωβ πλήρωνε κανονικά όλους τους λογαριασμούς και τα έξοδα του σπιτιού συνολικά. Η ίδια έμενε στον πρώτο όροφο της οικίας, ενώ ο Γιάννης Βαρδης στο ισόγειο. Ωστόσο, το απόγευμα της 4ης φεβρουαρίου, εκείνη έφυγε από το σπίτι για αγορές και όταν επέστρεψε, προσπάθησε να ανοίξει τις εξωτερικές πόρτες της εισόδου, αλλά δε μπορούσε. Τότε, θεώρησε ότι έγινε διάρρηξη στην οικία, κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ταυτόχρονα αναζήτησε στο τηλέφωνο τον Γιάννη. Όπως επισημαίνεται στα ασφαλιστικά δικόγραφα, ύστερα από πολλές προσπάθειες τον βρήκε κι εκείνος της ανακοίνωσε ότι οι κλειδαριές είχαν αλλαχθεί.

Πηγή: womenonly.gr