Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 00:21
LIFE

Η Φαίη Σκορδά μοναδική κεντρική παρουσιάστρια στο νέο Πρωινό – Αυτοί είναι οι συνεργάτες της






Λίγο πριν τον Δεκαπενταύγουστο και ενόψει μιας σεζόν με έντονο ανταγωνισμό, ο ΑΝΤ1 φαίνεται πως κατέληξε και πήρε τις οριστικές του αποφάσεις για τη δημοφιλή πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, αλλά και για το πρόγραμμά του συνολικά. Έχοντας στο δυναμικό του δύο «δυνατούς» παρουσιαστές, τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, το κανάλι -σε συνεννόηση με τους ίδιους και μετά από πολλές συζητήσεις και προβληματισμούς- αποφάσισε να τους αξιοποιήσει σε περισσότερες από μία τηλεοπτικές ζώνες. Έτσι, μετά από 6 χρόνια τηλεοπτικής συμβίωσης -τα 3 τελευταία στον ΑΝΤ1- ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ακολουθούν πλέον διαφορετικούς επαγγελματικούς δρόμους.

 

Σενάρια τέλος

Ο Γιώργος αποχωρεί και ετοιμάζει την επιστροφή του στην απογευματινή ζώνη με το τηλεπαιχνίδι Lucky Room, αλλά και στη βραδινή με την παρουσίαση του πολλά υποσχόμενου Rising Star. Για το Lucky Room, ο αρχικός προγραμματισμός το θέλει να προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα, κάθε Σάββατο βράδυ, κατά πάσα πιθανότητα μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Ωστόσο, επιθυμία του ΑΝΤ1 είναι από το 2017 το τηλεπαιχνίδι να γίνει καθημερινό και να ενταχθεί στην απογευματινή ζώνη. Η Φαίη παίρνει το τιμόνι της πρωινής ζώνης και βουτάει στα βαθιά.

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του zappIT, η Φαίη Σκορδά θα είναι μοναδική κεντρική παρουσιάστρια στο Πρωινό. Το κανάλι δεν αναζητά αντικαταστάτη του Γιώργου Λιάγκα, αλλά συνεργάτες που θα πλαισιώσουν την Φαίη. Αυτοί, λοιπόν, βρέθηκαν. Οι επίσημες ανακοινώσεις, ωστόσο, θα γίνουν προς τα τέλη του μήνα.

Οι συνεργάτες της Φαίης

Δίπλα από την Φαίη στο Πρωινό θα κάθονται από τις αρχές Οκτωβρίου -τότε αναμένεται να βγει στον αέρα η εκπομπή- η Σάσα Σταμάτη (για έκτη χρονιά) και ο Θέμης Γεωργαντάς. Στους παλιούς έρχονται να προστεθούν τρία νέα πρόσωπα. Ο Αντώνης Βλοντάκης, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και η Μαντώ Γαστεράτου είναι αυτοί που πέρασαν τα δοκιμαστικά με επιτυχία και κέρδισαν μια θέση στο τραπέζι.

Πίσω από τις κάμερες, η Ελεάννα Τρυφίδου παραμένει στην αρχισυνταξία και αποκτά βοηθό, τη δημοσιογράφο Βένια Καραγιάννη. Η ομάδα ενισχύεται και από την άφιξη του Νίκου Παρτσώλη.

 

 

Πηγή: zappit.gr