Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 15:52
Κόσμος

Η στιγμή της έκρηξης σε «παγιδευμένο» μηχανάκι στην Ταϊλάνδη (video)






Οι εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας από τον σταθμό λεωφορείων της πόλης Τζάνα της Ταϊλάνδης είναι πραγματικά σοκαριστικές. Όπως βλέπουμε στο βίντεο, στο σημείο που είναι παρκαρισμένα αρκετά μηχανάκια έρχεται να προστεθεί ακόμα ένα.

Ο οδηγός του, που φορά μια παραδοσιακή μουσουλμανική φορεσιά, φεύγει σιγά-σιγά από το σημείο και επιβιβάζεται σε μία άλλη μοτοσικλέτα με τον συνεργό του που τον περιμένει λίγο πιο κάτω.

Η μοτοσικλέτα έχει παρκάρει δίπλα σε ένα αστυνομικό αυτοκίνητο, και λίγο αργότερα, όταν ένας αστυνομικός πλησιάζει για να μπει στο όχημα, γίνεται η μεγάλη έκρηξη της παγιδευμένης με εκρηκτικά μοτοσικλέτας.

Το αποτέλεσμα της δυνατής έκρηξης ήταν να σκοτωθεί ο συγκεκριμένος αστυνομικός, να χάσει την ζωή του ένα παιδί 4 ετών και να τραυματιστούν τουλάχιστον 15 ακόμα πολίτες.

Οι αρχές που έφθασαν στο σημείο βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα, ενώ μετά από έρευνες ανακάλυψαν ότι η μοτοσικλέτα ήταν κλεμμένη την προηγούμενη ημέρα και είχε μετατραπεί σε όχημα αυτοκτονίας από φανατικούς ισλαμιστές, ενώ η ενεργοποίησή της είχε γίνει με τηλεχειρισμό.