Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 06:51
LIFE

Η Σαρλίζ Θερόν λέει για πρώτη φορά γιατί χώρισε τον Σον Πεν (photos)






Για πρώτη φορά η Σαρλίζ Θερόν δέχτηκε να μιλήσει για το τέλος της σχέσης της με τον Σον Πεν, σε συνέντευξη στο περιοδικό της Wall Street Journal.

Διάσημη για την μυστικοπάθειά της, η Σαρλίζ εξέπληξε τους θαυμαστές της μιλώντας για πρώτη φορά για τον χωρισμό της με τον Πεν. Φίλοι από παλιά, η Θερόν και ο Πεν άρχισαν να βγαίνουν στο τέλος του 2013. Τον Μάιο του 2015, λίγες ημέρες μετά το θεαματικό πέρασμά τους από το κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ των Καννών, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι διακόπτει τον αρραβώνα και χωρίζει.


Αυτός ο βίαιος χωρισμός είχε προκαλέσει τότε μεγάλη αίσθηση και είχαν γραφεί πολλά για ενδεχόμενη απιστία του Σον Πεν που θύμωσε την διάσημη σταρ. Αποφασισμένη να δώσει απάντηση σε όσα έχουν γραφεί για τον χωρισμό της, η Θερόν απάντησε στην συνέντευξή της:
«Υπάρχει αυτή η ανάγκη να υπερθεματίζει κάποιος. Οταν βγαίνεις από μια σχέση θα πρέπει να έχουν συμβεί τρομερά πράγματα, τρελά δράματα…Εμείς είμασταν σε σχέση, και αυτό κάποια στιγμή σταμάτησε να λειτουργεί. Πήραμε και οι δύο την απόφαση να χωρίσουμε, αυτό είναι όλο», είπε.

 


Η Θερόν μίλησε και για τα δύο παιδιά της, τον Τζάκσον 4 ετών και την Ογκοστ, 1 έτους, τα οποία έχει υιοθετήσει. «Οσα έλεγαν ότι ο Σον Πεν θα υιοθετούσε τον Τζάκσον, δεν είναι αλήθεια. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί με 18 μήνες σχέση. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό σε ένα παιδί. Είχαμε κάνει μια συμφωνία: ήμουν ανύπαντρη μητέρα με ένα μικρό παιδί και έβγαινα με κάποιον άντρα που δεν ήταν ο μπαμπάς του, καταλαβαίνετε; Είναι βασικό να είσαι ειλικρινής και προσεκτικός με αυτά τα πράγματα», πρόσθεσε.

 


Η νοτιο-αφρικανή σταρ μίλησε και για την κόρη της Ογκοστ, την οποία υιοθέτησε τον Αύγουστο του 2015, τρεις μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Σον Πεν. Οπως δήλωσε, σκόπευε ούτως ή άλλως να υιοθετήσει το νέο της παιδί μόνη της. «Τα πράγματα ήταν καθαρά με τον Σον Πεν. Ηξερε ότι ήθελα να ξεκινήσω μια νέα αίτηση υιοθεσίας και ότι θα το έκανα χωρίς αυτόν» είπε και κατέληξε:
«Ο ατζέντης μου θα με σκοτώσει. Είπα ήδη πολλά!».