Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 15:42
Άλλες Ειδήσεις

Η πρώτη πανελλήνια συνάντηση swingers






Ούτε οι ιδιοκτήτες του ρεμπετάδικου δεν μπορούσαν να καταλάβουν πώς έτσι ξαφνικά άνοιξαν οι πόρτες του μαγαζιού και άρχισαν να μπαίνουν το ένα μετά το άλλο τα ζευγάρια.

Και αυτό συνέβη πολλές φορές μέχρι να ξεκινήσει το μουσικό πρόγραμμα του καταστήματος. Και μάλιστα, η συντριπτική πλειοψηφία των ζευγαριών που έμπαιναν ζητώντας τραπέζι ήταν παντελώς άγνωστοι. Οι επιχειρηματίες ούτε που τους είχαν ξαναδεί, ούτε όμως τους θύμιζαν κάτι ώστε η εικόνα τους να παραπέμπει σε συμπολίτες. Δεν φαντάζονταν με τίποτα ότι το μαγαζί τους απλώς είχε επιλεγεί μετά από πρόταση κάποιων Πατρινών ζευγαριών, για το πρώτο swingerevent που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου.

Κι έτσι, επελέγη η Πάτρα και προτάθηκε το εν λόγω ρεμπετάδικο. Χωρίς φυσικά οι ιδιοκτήτες του να γνωρίζουν ή να υποψιάζονται το παραμικρό. Στο event έδωσαν το παρών 43 ζευγάρια swingers! Γύρω στα 8 με 10 ζευγάρια ήταν από την Πάτρα. Τα υπόλοιπα, ταξίδεψαν από την Αθήνα, κυρίως, τον Πύργο, την Καλαμάτη, ακόμα και την Σπάρτη, όσον αφορά την Πελοπόννησο, ενώ υπήρχαν επίσης: ένα ζευγάρι από την Κεφαλονιά, δύο από την Κέρκυρα και ένα από την Πρέβεζα, καθώς επίσης και από το Αγρίνιο, αλλά και την πόλη των Ιωαννίνων.

Ακολούθησαν όργια στα… κοντινά ξενοδοχεία!
Αν φαντάζεται κανείς ότι μπορεί να παρεκτράπηκαν ορισμένα από τα ζευγάρια και να σημειώθηκαν έκτροπα, η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Ενώθηκαν πολλά τραπέζια και σχηματίστηκαν τρεις διαφορετικές παρέες ζευγαριών, ανά σειρά τραπεζιών, που διασκέδασαν μέχρι πρωίας! Και μάλιστα, το γλέντησαν χωρίς να δώσουν ίχνος δικαιώματος για τον βαθύτερο και κρυφό σκοπό της συνάντησής τους. Μάλλον οι περισσότεροι θα υπέθεταν πως ίσως να επρόκειτο για συνάντηση κάποιων στελεχών εταιρίας. Οι πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι στα γειτονικά ξενοδοχεία στο κέντρο της Πάτρας, το ξημέρωμα έγινε… της κακομοίρας! Τα ζευγάρια που ταίριαξαν μεταξύ τους ξημερώθηκαν στα ίδια δωμάτια, ενώ στην ιστοσελίδα τους την επόμενη μέρα, δημοσίευσαν και σχετικές φωτογραφίες. Τις οποίες, πάντως, κανείς δεν μπορεί να δει ή να αντιγράψει εάν δεν είναι κι αυτός μέλος.

Πηγή: dete.gr