Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 15:44
Τοπικά

Η πλατεία Αγίου Νικολάου γέμισε κυνηγούς Pokemon






Η είδηση ότι η Πλατεία Αγίου Νικολάου στο Βόλο γέμισε… Pokemon προσέλκυσε χθες το απόγευμα δεκάδες κυνηγούς κάθε ηλικίας, που έσπευσαν να προσθέσουν τα συμπαθητικά τερατάκια στη συλλογή τους ανεβαίνοντας επίπεδο στο παιχνίδι.

Κυνηγοί pokemon που συνήθως δραστηριοποιούνται στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου και την παραλία, έστησαν… καρτέρι στην πλατεία Αγίου Νικολάου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των εθελοντών της Κουζίνας Αλληλεγγύης Βόλου, που έκαναν ένα διάλειμμα για να παίξουν και να στείλουν μήνυμα αλληλεγγύης.

Η ενεργοποίηση του Lure Modules, προσέλκυσε δεκάδες και μάλιστα σπάνια Pokemon στον Αγιο Νικόλαο και έκανε το κυνήγι, άκρως ενδιαφέρον.

Νεαροί αλλά και μεγαλύτεροι κυνηγοί με τα κινητά ανά χείρας, έπιαναν pokemon, διασκεδάζοντας στον ίδιο χώρο όπου μικρά παιδιά έπαιζαν μπάλα ή έκαναν ποδήλατο υπό την εποπτεία των γονιών τους.

«Είδα στο Facebook την πρόσκληση από την Κουζίνα Αλληλεγγύης και ήρθα να δω τι γίνεται. Εχουμε μαζευτεί εδώ αντί για τον Αγιο Κωνσταντίνο και κυνηγάμε pokemon. Καλά πάει το κυνήγι. Περνάμε ευχάριστα, έχουμε γίνει φίλοι με παιδιά», ανέφερε ο Χάρης Ντ.

«Παίζω pokemon go γιατί μου αρέσει. Εχει πλάκα και περνάμε καλά. Εχω πιάσει αρκετά σήμερα, είναι πιο εύκολα με το Lure Modules», είπε από την πλευρά της η Σοφία Κ.

«Είναι αρκετά πιο εύκολο να πιάσουμε pokemon λόγω του Lure Modules. Είδα μερικά σπάνια pokemon, ήταν μια καλή μέρα», σχολίασε ο Νάσος Ε.