Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 22:27
Παραπολιτικά

Η «πίττα»… της Νέας Δημοκρατίας






Γράφει στη στήλη του η γνωστή «Αλεπού» για τη Νεοδημοκρατική πραγματικότητα και πως αυτή διαμορφώνεται στην πόλη και έχει ένα ενδιαφέρον, ιδιαίτερα μάλιστα για τα βουλευτικά πράγματα. Για διαβάστε:

«Δεν ξέρω ρε παιδιά πότε θα γίνουν Εθνικές εκλογές… **.. αλλά το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ άρχισε να ‘’βράζει’’.. ** Ο σημερινός Βουλευτής άρχισε να χάνει τα ερείσματά του στο Νομό.. και την Νομαρχιακή.. ** Ο ‘’κουμπάρος’’ δεν τραβάει..**.. και άρχισε να κερδίζει πόντους η Ζέτα !!
• ..αυτά τα μηνύματα έφτασαν στην Αθήνα… ** .και αντί να φτιάξουν τα πράγματα ..έγιναν χειρότερα !! ** Έβαλαν επόπτη στην Μαγνησία… τον Άδωνη !!
• ..αυτό όμως αύξησε τον εκνευρισμό των υπολοίπων..**.. καθόσον ο φίλος μου ο Άδωνης… **.. τρέφει μια ιδιαίτερη συμπάθεια στην κα Μακρή… μιας που συνυπήρχαν στο Υπουργείο Υγείας.. και στα ταξίδια του εξωτερικού..
• Άμα προσθέσω την συμπάθεια του Αχιλλέα.. **.. που την πήρε αγκαλιά μέσα στην εκκλησία.!!.**.. και την στήριξη της Σπυράκη.. **…είμαι σίγουρος ότι πάλι η Κα Μακρή θα προτείνει την υποψήφια της Ν.Δ για τον Δήμο.. **..και οι ‘’συμμαχίες’’ έχουν ήδη γίνει..
• Λέτε να ζήσουμε το σενάριο των προηγούμενων Δημοτικών εκλογών;;.. ** …με την περιπέτεια του Μιχάλη …και στο τέλος την εκλογή του Αχιλλέα;;!!
• Πάντως έχει ‘’ψωμί’’ ακόμη η υπόθεση.. **.. εκτός αν δώσει ‘’λύση’’ η Ντόρα.. **…και το ‘’ψωμί’’ συζητηθεί στην .. ‘’πίττα’’!!
Η Αλεπού.. του FB