Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 22:14
Παραπολιτικά

Η νέα κεντροαριστερά είναι εδώ!






Αντιγράφω, από το facebook, αποστροφή της ανάρτησης του γνωστού σκληρού (εκπαιδευτής σωματοφυλάκων κλπ) και υποψήφιου πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ, Άγγελου Αγραφιώτη: «1 χρόνος πέρασε…Σα σήμερα πριν 1 χρόνο, είχα εκλεγεί Πρόεδρος στο Ορφανοτροφείο Βόλου. Μέσα σε 6 μήνες έγινε τόση δουλειά με τα παιδιά, που δεν είχε γίνει χρόνια….»

Και αφού συνεχίζει για λίγο, πάντα με περισσή μετριοφροσύνη και ταπεινότητα (δύο από τις 1.785 αρετές του) καταλήγει με τις ανάλογες ευχές, καλώντας τους διαδόχους του στη διοίκηση να παραιτηθούν: «Αν παρόλα αυτά δεν εισακουστώ, και ο εγωισμός τους υπερτερήσει της έκκλησής μου, νάναι σίγουροι πως η τιμωρία τους από το Θεό θάναι πολύ σκληρή. Καταστρέφουν ανθρώπινες ψυχές και αυτό δε θα τους το συγχωρέσει….»

Είναι μετά να μην ανησυχεί ο Γιάννης ο Αναστασίου; Τέτοιες κατάρες ούτε η θειά Παρδάλω (απ το Θεό να τόβρεις…) δεν ρίχνει… άστε που έκανε like και ο Πορφυρογέννητος!!! Εχει αναβαθμιστεί, αναμφίβολα, ο διάλογος στην Κεντρο Αριστερά…

Στο μεταξύ είναι κι αυτοί από τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, κακοί – κατά βάση – άνθρωποι, που κακολογούν τον Γιάννη τον Αναστασίου (λέτε να είναι πράκτορες του Αγραφιώτη;)… και γράφουν σχόλια σαν κι αυτό: «Ανεκτίμητο –  Να δηλώνεις ξεκάθαρα προ ημερών ότι απαντάς στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας σχετικά με την ΑΓΕΤ ως πολιτευτής, και χθες να αλλάζεις πουκάμισο και να ρωτάς ως δημοσιογράφος για το ίδιο θέμα τον γραμματέα της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ με δεοντολογικά κριτήρια… Ανεκτίμητης αξίας»!