Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 08:48
Παρασκήνια

Η κλήρωση των πλέι οφ και τα επικοινωνιακά τρικ






Σε λιγότερο από μία ώρα στα γραφεία της ΕΠΟ θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων πλέι οφ όπου συμμετέχουν οι πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής μεταξύ των οποίων και ο Volos NFC.

Την ίδια στιγμή κάποιοι «παράγοντες» συνεχίζουν τα επικοινωνιακά τρικ, με μοναδικό σκοπό να παραμυθιάσουν τον φίλαθλο κόσμο. Προφανώς δεν έχουν βαρεθεί από το περασμένο καλοκαίρι να καταγράφουν την μία δικαστική ήττα μετά την άλλη.

Εμείς από την πλευρά μας, θα τους επαναλάβουμε για μία ακόμη φορά ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι πολιτική, και χρειάζεται παράγοντες που εκτός από γνώση για το άθλημα θα πρέπει να έχουν και τη δυνατότητα να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη γιατί ο πρωταθλητισμός δεν γίνεται στις δικαστικές αίθουσες αλλά στους αγωνιστικούς χώρους.

Εκτός αν ο μοναδικός τους στόχος είναι να προβάλλονται και να συντηρούνται χρησιμοποιώντας το όνομα ιστορικών ομάδων. Πάντα με τη βοήθεια «δημοσιογράφων», «DJs» και διοργανωτές λαχειοφόρων αγορών.

Για την ιστορία πάντως και για να ενημερώνεται ο φίλαθλος κόσμος, μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχει κατατεθεί καμία ένσταση στην ΕΠΟ κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας.

Τα υπόλοιπα μετά την κλήρωση των πλέι οφ.