Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 04:01
ΒόλοςΤοπικά

Η καθηγήτρια του Μουσικού Σχολέιου, Εττα Γκαβαλέκα, υποψήφια με τον Αχιλλέα Μπέο






Μια προσωπικότητα από το χώρο της εκπαίδευσης και της Μουσικής Παιδείας, καθηγήτρια του Μουσικού Σχολείου Βόλου,Ευσταθία (Έττα) Γκαβαλέκα, για πρώτη φορά ασχολείται με τα πράγματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και κατέρχεται ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, με την αυτοδιοικητική παράταξη του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου.

Σε δήλωσή της αναφέρει:

Μετά από μια μακρά και θέλω να πιστεύω θετική παρουσία και δράση στο χώρο της εκπαίδευσης και ιδιαίτερα σε αυτόν της Μουσικής Παιδείας, θεωρώ ότι τις πολύτιμες γνώσεις και την εμπειρία που απέκτησα σε όλη αυτή τη διαδρομή θα μπορούσα να τις καταθέσω και να τις αξιοποιήσω επ’ ωφελεία της κοινωνίας, που πάντα υπηρετώ, και μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ετσι στις εκλογές του Μαΐου για το Δήμο Βόλου, αξιολογώντας και εκτιμώντας όλα τα δεδομένα και ιδιαίτερα την πολύ θετική παρουσία της σημερινής Δημοτικής Αρχής του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, σε μια σειρά από τομείς που αφορούν την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην πόλη και την συνεχή αναπτυξιακή προσπάθεια που καταβάλλεται, αποφάσισα να ενταχθώ στην αυτοδιοικητική του παράταξη “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ” και να μετάσχω των εκλογών ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

Πιστεύω ότι η συνεισφορά μου στην μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται από τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του, για ένα σύγχρονο και ευρωπαϊκό Βόλο, της ανάπτυξης, της ευημερίας και του Πολιτισμού, θα αποδειχθεί θετική και γι αυτό το στόχο θα αγωνιστώ.

Σύντομο βιογραφικό

Η Ευσταθία (Έττα) Γκαβαλέκα είναι Καθηγήτρια Μουσικής στο Μουσικό Σχολείο Βόλου.. Είναι πτυχιούχος και διπλωματούχος ανώτερων θεωρητικών μουσικής, μουσικοπαιδαγωγικών και κιθάρας. Διορίστηκε ως καθηγήτρια θεωρητικών μουσικής και οργάνου στην Μέση Εκπαίδευση το 1993 και από το 1999 εργάζεται στο Μουσικό Σχολείο Βόλου ως Καθηγήτρια Μουσικής ενώ έχει αναλάβει και θέσεις ευθύνης ως Υποδιευθύντρια και Διευθύντρια του Σχολείου.. Έχει επίσης διδάξει θεωρία μουσικής, κιθάρα και μουσική προπαιδεία σε πολλά Ωδεία, και παιδικούς σταθμούς σε όλη τη Θεσσαλία. Υπήρξε Πρόεδρος και μέλος πολλών Επιτροπών για την αξιολόγηση μαθητών σε εισαγωγικές, κατατακτήριες, πτυχιακές και διπλωματικές εξετάσεις. Ήταν μέλος της Συμφωνικής Ορχήστρας Βόλου με όργανο το Κοντραμπάσο και αποτελεί μέλος της Ορχήστρας «Ιωνία» ως κιθαρίστρια όπως επίσης μέλος του ΔΣ. Στο Σχολείο όπου υπηρετεί συμμετείχε σε πλήθος πολιτιστικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Είναι έγγαμη μητέρα δύο τέκνων και διαμένει στον οικισμό Φυτόκου