Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 02:28
ΘεσσαλίαΛάρισα

Η ιστορία πίσω από το σέξι ημερολόγιο των αγροτών στην Λάρισα- Ο πιο σέξι από τους αγρότες αποκαλύπτει (video)






Για το εγχείρημα που είχαν οι εννέα αγρότες από τα Φάρσαλα, οι οποίοι έχουν γίνει viral εξαιτίας του σέξι ημερολογίου τους, μίλησε ο αγρότης που είχε την ιδέα.

Συγκεκριμένα ο Ηλίας Τσούτσος βρέθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη και περιέγραψε πως κατάφερε να πείσει 8 ντροπαλούς αγρότες να φωτογραφηθούν στις φάρμες τους ημίγυμνοι, δημιουργώντας έτσι το πιο viral σέξι ημερολόγιο της χρονιάς.

«Είμαι Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο στο χωριό Σκοπιά Φαρσάλων, ζω εκεί και είμαι κτηνοτρόφος. Είμαι 8 χρόνια στον Σύλλογο και έχουμε κάνει τα πάντα από ημερολόγια, όλα τα σημεία του χωριού και σκεφτόμασταν τι άλλο να κάνουμε. Ετσι μου ήρθε αυτή η ιδέα του να κάνουμε ένα ημερολόγιο που θα δείξουμε και τι κάνουμε εμείς, στην καθημερινότητά μας […] έτσι απευθύνθηκα στους υπόλοιπους νέους του χωριού, στους φίλους μου, στα παιδιά που είμαστε όλοι μαζί», ανέφερε ο αγρότης ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε πως και πέρσι είχαν πουλήσει πολλά περισσότερα ημερολόγια από όσα περίμεναν.

«Το 2017 που έγινε για πρώτη φορά το ημερολόγιο περιμέναμε να πουλήσουμε στο χωριό και τριγύρω εκεί και πουλήσαμε περίπου 400 αντίτυπα που είναι πολλά σε ένα χωριό που είμαστε 200 άνθρωποι» ανέφερε χαρακτηριστικά λέγοντας βέβαια πως ο ντόρος για το φετινό ημερολόγιο είναι πολύ μεγαλύτερος.

Οσο για το concept, ο αγρότης ανέφερε πως ο χρειάστηκαν έναν επαγγελματία φωτογράφο, καθώς και την βοήθεια του σχεδιαστή Νίκου Αποστολόπουλου, ο οποίος και τους έστειλε τρεις στολές.

Μάλιστα η φωτογράφιση διήρκεσε δύο μέρες. Την μία μέρα φωτογραφήθηκαν οι αγρότες και οι άλλοι οι κτηνοτρόφοι.

Ο Ηλίας Τσούτσος δήλωσε πως τα έσοδα από τα ημερολόγια καταλήγουν στον Πολιτιστικό Σύλλογο αλλά και σε ενέργειες που γίνονται στο χωριό, όπως η αναπαλαίωση του σχολείου ή η δημιουργία ενός ξενώνα για τους επισκέπτες.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr