Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 22:11
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ηθοποιός που δραπέτευσε από το Δρομοκαΐτειο εξομολογείται: «Μου έστησαν πλεκτάνη»






Το θρίλερ με την ηθοποιό που δραπέτευσε από το Δρομοκαΐτειο συνεχίζεται.

Η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου μετά τον εγκλεισμό της στο Δρομοκαΐτειο και την απόδρασή της από αυτό, μίλησε στην «Espresso» κατηγορώντας την οικογένειά της για ό,τι έχει συμβεί.

Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα η ηθοποιός αποκάλυψε: «Είμαι καλά και θα αποκαλυφθεί ότι στήθηκε πλεκτάνη για να με κλείσουν στο ψυχιατρείο, από όπου έφυγα για να σωθώ». Η ηθοποιός κατηγορεί την οικογένειά της για τον εγκλεισμό της στο ψυχιατρικό ίδρυμα και εξομολογείται πως δεν θα διστάσει να κινηθεί νομικά εναντίον τους. «Παίζεται η ζωή μου και είμαι αμείλικτη. Όταν θα έχουμε τη δικογραφία με τον δικηγόρο μου και την ανάκληση της εισαγγελικής εντολής για τον εγκλεισμό μου, θα στραφώ εναντίον παντός υπευθύνου που συνετέλεσε με ανελέητο τρόπο να οδηγηθώ στο ψυχιατρείο. Με κατηγόρησαν με οργανωμένο σχέδιο ότι έκλεψα το αυτοκίνητο του πατέρα και του αδελφού μου για να με βγάλουν τρελή…» είπε η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου και πρόσθεσε πως με τους γονείς της τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις τους δεν ήταν καλές, με αποτέλεσμα να αναγκαστεό να φύγει από το πατρικό της και να μετακομίσει για κάποιο χρονικό διάστημα στη Μύκονο.

Όπως αναφέρει η ηθοποιός, οι αστυνομικοί τη συνέλαβαν στη Σπάρτη, όπου είχε πάει με τη μητέρα της για λίγες μέρες, όπως η ίδια λέει. Την ίδια στιγμή, όμως, ο πατέρας της ισχυρίζεται πως η κόρη του αντιμετωπίζει σοβαρό προβλήματα και πως οι δυο γυναίκες ξεκίνησαν να πάνε για ψώνια στους Αγίους Ανάργυρους και βρέθηκαν στη Σπάρτη. «Με συνέλαβαν ως κλέφτρα του οχήματος ενώ έφευγα από τη Σπάρτη, όπου πέρασα ένα διήμερο με τη μητέρα μου. Με πήγαν στο τοπικό τμήμα, με ανέκριναν για τέσσερις ώρες και κάποιοι, προφανώς οι γονείς μου, ψευδομαρτύρησαν ότι είμαι τρελή για να βγει εισαγγελική εντολή και να οδηγηθώ σιδηροδέσμια στο Δρομοκαΐτειο».

Την ίδια ώρα ο πατέρας της απευθύνει μέσω της εφημερίδας έκκληση στην ίδια να επιστρέψει στο ψυχιατρείο «για δικό της καλό».