Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 12:12
Τοπικά

Η δημοτική αρχή προς μειοψηφίες: Την ατζέντα την καθορίζουμε εμείς…






Διακωμωδεί τις προσπάθειες που καταβάλλει το συνονθύλευμα δημοτικών συμβούλων των μειοψηφιών να συγκροτήσουν ένα ενιαίο «μέτωπο», η δημοτική αρχή του Βόλου, υπογραμμίζοντας, παράλληλα, ότι η ίδια διατηρεί την πολιτική πρωτοβουλία.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

Εθισμένοι πλέον από την συμπεριφορά τους ως cartoons τα μέλη μερίδας των μειοψηφιών του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, επιχειρούν να ευτελίσουν το κορυφαίο πολιτικό και δημοκρατικό όργανο της πόλης και να το φέρουν στο επίπεδό τους, δηλαδή σε αυτό της φθήνιας, της μιζέριας και του κουτσομπολιού.

Είναι προφανές ότι δεν θα επιτρέψουμε σε όλες αυτές τις φιγούρες να συνεχίσουν την υποβάθμιση της πόλης και με αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος θα διασφαλίσουμε τα συμφέροντα των συμπολιτών μας, που σίγουρα καμία σχέση έχουν με τις κωμικοτραγικές επιδιώξεις των συγκεκριμένων συμβούλων.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της εναπόθεσης αποβλήτων στο ΧΥΤΑ του Βόλου, όπως σαφώς και εμπεριστατωμένα προκύπτει και από την αναλυτική απάντηση του ΣΥΔΙΣΑ, κάθε ενέργεια διεκόπη, εδώ και δυο μήνες, ευθύς ως τέθηκε θέμα αμφισβήτησης και δεν πρόκειται να επαναληφθεί μέχρις ότου ρητά αποφανθούν οι αρμόδιες αρχές. Όλα τα άλλα είναι φαιδρότητες και προσπάθειες ασήμαντων πολιτικάντηδων να διατηρηθούν στην επικαιρότητα και να δικαιολογήσουν την  παρουσία τους, που δυστυχώς για τους ίδιους δεν είναι απαραίτητη σε κανένα.

Ας συνειδητοποιήσουν  ότι την ατζέντα των θεμάτων και της επικαιρότητας την καθορίζουμε εμείς. Αυτοί ας κρατήσουν την τηλεφωνική ατζέντα να μιλούν μεταξύ τους, με γραμματείς και φαρισαίους και με κάθε είδους Καρεκλίδηδες.