Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 12:23
Τοπικά

Η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση συγχαίρει τους δημάρχους της Μαγνησίας






Τους δημάρχους των οκτώ Δήμων της Μαγνησίας συγχαίρει με επιστολή της η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας για τις επισκευές και προετοιμασία των σχολικών μονάδων για την ομαλή συνέχιση των μαθημάτων.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή «μετά το τέλος μίας περιόδου σφοδρής κακοκαιρίας η οποία ταλαιπώρησε όλους τους πολίτες της περιοχής μας, ως Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, οφείλουμε να σας συγχαρούμε θερμά για τις ενέργειές σας, (επισκευές και προετοιμασία των σχολικών μονάδων για την ομαλή συνέχιση των μαθημάτων) οι οποίες απέβλεπαν στην προστασία και την ασφάλεια της υγείας των μαθητών μας».

Ακόμη ζητά να συγχαρούν τους αντιδημάρχους Παιδείας, τους αντιδημάρχους Τεχνικών Υπηρεσιών, τους προέδρους Σχολικών Επιτροπών και όλα τα εμπλεκόμενα στελέχη με την εκπαίδευση, που ακόμη και 24 ώρες το 24ωρο στόχευαν στην παροχή υπηρεσιών και βοήθειας στα σχολεία, συνεργάστηκαν άμεσα και αποτελεσματικά με τα στελέχη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και κυρίως με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων. Επίσης ζητά να συγχαρούν τους εργαζόμενους στους Δήμους, σ’ αυτούς που νυχθημερόν αντιμετώπιζαν τα τεχνικά προβλήματα των σχολείων και τα παρέδωσαν σε κατάσταση ικανή να πραγματοποιηθούν απρόσκοπτα τα μαθήματα.
Η συνεργασία αυτή είχε ως αποτέλεσμα την άμεση διεξαγωγή των μαθημάτων σε όλα τα σχολεία εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, όπου εντελώς αστάθμητοι και απρόβλεπτοι παράγοντες δεν το επέτρεψαν.

Καταλήγοντας η ΔΔΕ Μαγνησίας ευελπιστεί ότι η υφιστάμενη άριστη συνεργασία θα συνεχιστεί και στο μέλλον, αφού κοινός στόχος όλων μας είναι η διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας όλων των Σχολικών Μονάδων και πρωτίστως η υγεία και σωματική ακεραιότητα των μαθητών του τόπου μας.