Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 18:55
ΒόλοςΤοπικά

Η απάντηση Τσίπρα στο αίτημα για παραμονή πεζοναυτών: Κοινοποιήθηκαν οι μεταθέσεις!

Τι θα γίνει με αυτούς που πληρούν κριτήρια ΜΗ μετακίνησης





Στα παλαιότερα των υποδημάτων της φαίνεται πως γράφει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, για μια ακόμη φορά, το καθολικό αίτημα της κοινωνίας του Βόλου και των παραγωγικών της φορέων για την μη μετακίνηση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από τη Νέα Ιωνία, πριν τουλάχιστον καθοριστεί η εγκατάσταση μιας άλλης ισοδύναμης μονάδας,για λόγους οικονομικούς και κοινωνικούς.

Έτσι σε απάντηση της επιστολής των παραγωγικών φορέων της πόλης στον ίδιο τον Πρωθυπουργό ήρθαν από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, οι μεταθέσεις – μετακινήσεις του προσωπικού λόγω της μετεγκατάστασης της Ταξιαρχίας από τον Βόλο στον Αυλώνα Αττικής .

Από το προσωπικό περίπου στα 20 άτομα θα μετακινηθούν σε Μονάδα του Πολεμικού Ναυτικού στο Σκαραμαγκά και όλοι οι υπόλοιποι στο ΚΕΤΘ Αυλώνα.

Όσον αφορά το προσωπικό που λόγω κοινωνικών κριτηρίων και προβλημάτων δεν πρέπει να μετακινηθεί – μετατεθεί από την περιοχή του Βόλου θα πρέπει να υποβάλλουν σχετική αναφορά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά όπως προβλέπουν τα θεσμικά κείμενα του Στρατού Ξηράς για τις μεταθέσεις του προσωπικού.

Οι πληροφορίες λένε ότι ήδη οι αρμόδιοι Επιτελείς του ΓΕΣ γνωρίζουν το προσωπικό που δεν πρέπει να μετακινηθεί αλλά περιμένουν τις προσωπικές αναφορές του κάθε Στελέχους ώστε να επιβεβαιωθούν αν συνεχίζουν να συντρέχουν οι λόγοι μη μετακίνησης τους.