Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 00:17
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ανατριχιαστική αποκάλυψη της μάνας του Παντελίδη






Είναι αποφασισμένη να μάθει την αλήθεια με όποιο κόστος. Παρότι ο πόνος για τον χαμό του γιου της Παντελή Παντελίδη είναι αβάσταχτος, η μητέρα του Αθηνά Παντελίδη  σφίγγει τα δόντια προκειμένου να μάθει όλα όσα κρύβονται πίσω από το μοιραίο τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου και να τιμωρηθούν οι ένοχοι αν και εφόσον υπάρχουν.

Η κα Αθηνά ξέρει πως ο μόνος δρόμος που θα πρέπει να ακολουθήσει προκειμένου να αναπαυτεί η ψυχή του γιου της είναι αυτός της αλήθειας και μόνο. Βλέποντας πως τρεις μήνες μετά τον θάνατο του Παντελή ο ένας μετά τον άλλον βγαίνει δημόσια και μιλά για εκείνον και τα όσα συνέβησαν, δημιουργώντας λανθασμένες εντυπώσεις, είναι αποφασισμένη να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Δεν είναι τυχαίο πως όταν είδαν το φως της δημοσιότητας οι επίμαχες φωτογραφίες που τον απεικονίζουν λίγο πριν το τροχαίο ήταν η πρώτη φορά που αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της. Ενώ μέσα από τις αναρτήσεις της στα socila media άφησε ξεκάθαρες αιχμές για την Φρόσω Κυριάκου και τη Μίνα Αρναούτη,  ενώ άφησε να εννοηθεί πως το ατύχημα του γιου της ίσως να μην ήταν τόσο ατύχημα. Το Youweekly.gr ωστόσο δεν έμεινε σε αυτά. Θέλοντας να μάθει πως σκοπεύει η κα Αθηνά να διαχειριστεί την συγκεκριμένη υπόθεση που πλέον έχει πάρει διαστάσεις θρίλερ, πάντα με σεβασμό την προσέγγισε και σας παρουσιάζει σήμερα όλα όσα έμαθε. Όπως μπορείτε να δείτε από τις παρακάτω ερωτοαπαντήσεις που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της αποκλειστικής συνομιλίας με ένα πρόσωπο που είναι ιδιαίτερα κοντά στην κα Αθηνά θα καλυφθούν πολλά κενά.

Κυρία Αθηνά καταρχήν θέλουμε να μάθουμε πως είστε σήμερα;

«Προσπαθώ να φανώ δυνατή. Θέλω όμως με την κουβέντα μας αυτή να ξεκαθαρίσω κάτι. Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της ψυχής μου όλο τον κόσμο για την συμπαράσταση που δείχνει σε μένα και στην οικογένειά μου. Ξέρω ότι ο κόσμος πονά για τον χαμό του Παντελή μου γιατί μέσα από τα τραγούδια του τον αγάπησαν πραγματικά. Όμως εγώ δεν έχασα έναν τραγουδιστή. Εγώ έχασα τον γιο μου. Οι μόνες που μπορούν να καταλάβουν τι περνάω όλο αυτό το διάστημα είναι οι μανάδες που έχασαν τα παιδιά τους στην άσφαλτο. Γι΄ αυτό και δεν θα σταματώ να συμβουλεύω όλα τα νέα παιδιά να είναι ιδιαίτερα προσεχτικά όταν οδηγούν για να μην γνωρίσει καμία μάνα αυτόν τον πόνο.»

Γιατί αποφασίσατε να ανεβάσετε στο Facebook αυτά τα κείμενα;

«Μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Μέχρι τώρα κρατούσα χαμηλό προφίλ, όμως βλέπω ότι πλέον όλοι βγαίνουν και μιλούν για τον Παντελή κάνοντας πως δήθεν γνωρίζουν τι συνέβη το συγκεκριμένο βράδυ. Αν θέλουν να βοηθήσουν να λυθεί το μυστήριο δεν πρέπει να παίρνουν σβάρνα τα κανάλια και τις εφημερίδες, αλλά να καταθέσουν την αλήθεια και μόνο στις αρμόδιες αρχές.»

Τόσο η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη ισχυρίζονται πως δεν γνώριζαν ότι ο γιος σας είχε πιει.

«Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι περισσότερο για τις δυο αυτές κοπέλες. Αλλά θέλετε να μου πείτε πως εσείς αν ήσασταν όλοι τη νύχτα με έναν άνθρωπο ακόμα και αν δεν μετρούσατε τις γουλιές του, δεν θα καταλαβαίνεται αν είχε πιει ή όχι. Τώρα τι να σας πω. Εκτός και αν είχαν πιει και εκείνες και δεν καταλάβαιναν. Εγώ γνωρίζω το παιδί μου και ξέρω ότι αν είχε πιει θα είχε ζητήσει από έναν φίλο του να οδηγήσει εκείνος.»,  ήταν κάποια από τα λόγια της όπως μας μεταφέρει η ίδια πηγή…

Η Φρόσω έχει συναντηθεί με τον γιο σας τον Τριαντάφυλλο;

«Έξυπνοι είστε και μπορείτε να καταλάβετε τι έχει συμβεί. Νομίζω έχει δείξει κάθε πλευρά τα δείγματά της και το σταματάω εδώ. Θέλω να τονίσω όμως ότι αυτό που με νοιάζει είναι να ηρεμήσει η ψυχή του παιδιού. Εγώ πονάω όμως πρέπει γιατί έχω άλλα δυο αγόρια.»

Δεν μπορούσαμε μάλιστα να μην ρωτήσουμε το συγκεκριμένο πρόσωπο για τα υπονοούμενα που άφησε η κα Αθηνά για τον τρόπο που έγινε το τροχαίο μέσα από τα μηνύματά της στο Facebook.

Στο κείμενο που δημοσιοποιήθηκε αναφέρετε πως μπορεί ο Παντελής να είχε πεθάνει πριν το τροχαίο και πως κάποιος μπορεί να βρίσκεται πίσω από τον θάνατό του.

«Πλέον δεν ξέρει τίποτα. Όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Κάθεται και σκέφτεται το τι έχει γίνει και δεν το χωράει ο νους της.  Υπάρχουν κάποια στοιχεία, τα οποία τα έχει καταθέσει στην αστυνομία και την κάνουν να απορεί για την κατάσταση του Παντελή κάνοντας την να σκέφτεται ότι ήταν νεκρός πριν το τροχαίο.  Θεωεί ακόμη πως δεν αποκλείεται κάποιο χέρι να  μετακίνησε το αυτοκίνητο προκειμένου να παραπλανήσει τις αρμόδιες αρχές. Αυτό  πάντως που θέλει να τονίσει η Αθηνά  είναι ότι έχει δώσει μια και μοναδική υπόσχεση στο γιο της. Όταν πηγαίνει στο μνήμα ορκίζετααι καθημερινά στην φωτογραφία του πως θα μάθει όλη την αλήθεια. Θέλει να ξέρει αν κάποιος έφαγε το παιδί της ή όχι.»

Την έχουν προσεγγίσει από τα κανάλια για να μιλήσει;

«Το τελευταίο που την ενδιαφέρει είναι αυτό. Η Αθηνά δεν θέλει να γίνει celebrity, όπως φιλοδοξούν κάποιοι μέσα από τη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά να μάθει την αλήθεια. Ξέρει πως παρά τον πόνο της πρέπει να σταθεί δυνατή για τα άλλα παιδιά.»

Το πρόσωπο που μας τα μετέφερε θέλησε από την πλευρά του να δώσει ένα τέλος σε όλα αυτά που γράφονται και να αφήσουν την οικογένεια ήσυχη….

Η τροχαία πρώτη φορά απαντά για το αν η Φρόσω οδηγούσε το τζιπ: «Βρέθηκαν αποτυπώματα…»

«Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Οι μαρτυρίες από την πλευρά του Παντελή Παντελίδη που υποστηρίζουν πως ο τραγουδιστής δεν ήταν ο οδηγός του τζιπ το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου, καθώς το τιμόνι το είχε στα χέρια της η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου διαδέχονται την μια την άλλη. Από την άλλη η Φρόσω Κυριάκου μιλώντας αποκλειστικά στο Youweekly.gr, ανέφερε πως ουδέποτε πρότεινε να οδηγήσει εκείνη το τζιπ, αφού μιλάμε για ένα όχημα μεγάλου κυβισμού το οποίο δεν θα μπορούσε να ελέγξε. Κάτι που υποστηρίζει και η πλευρά της Μίνας Αρναούτη η οποία μιλώντας στο Youweekly.gr ανέφερε πως δεν γνώριζε το πόσο αλκοόλ είχε καταναλώσει ο Παντελίδης.

Την ώρα λοιπών που οι καταθέσεις αυτές βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ήρθε η στιγμή να μιλήσουν οι αρμόδιοι. Όπως αναφέρει ο Θοδωρής Παναγιωτίδης στο News247.gr, το ερώτημα αυτό έχει απαντηθεί από τις αναλύσεις των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ., κατά τις οποίες δεν βρέθηκαν αποτυπώματα της Φρόσως στο τιμόνι και τα χειριστήρια.

Αντιθέτως βρέθηκαν τα αποτυπώματα του θύματος, όπως και τρίτων ατόμων, ασχέτων με το περιστατικό του τροχαίου, αλλά και γενετικό υλικό του θύματος τόσο στα χειριστήρια όσο και στο πλευρικό  τζάμι του οδηγού. Σύμφωνα με πληροφορίες η η δικογραφία για την Τροχαία οδεύει στην ολοκλήρωσή της και από μέρα σε μέρα θα παραδοθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές. Αυτό ωστόσο που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι υπάρχει έντονος εκνευρισμός στους αξιωματικούς της Τροχαίας σχετικά με την συγκεκριμένη υπόθεση και αυτό γιατί δεν την αφορά εάν το θύμα και οι εμπλεκόμενοι  έπαιζαν χαρτιά πριν ή όχι και πόσα έχασαν, καθώς αυτό αφορά άλλες διωκτικές Αρχές.

«Ένα τροχαίο δυστύχημα δεν αποτελεί πεδίο τηλεοπτικών αντιπαραθέσεων, αλλά ποιοι είναι οι λόγοι που οι άνθρωποι χάνουν την ζωή τους και δυστυχώς σε αυτή την περίπτωση ισχύει ότι και στην πλειονότητα των περιπτώσεων αυτών, δηλαδή ότι ο οδηγός υπερέβη τους κανονισμούς του ΚΟΚ, ειδικά σε ό,τι αφορά την κατανάλωση αλκοόλ, με αυτό το τραγικό αποτέλεσμα, το ίδιο μοιραίο και τραγικό αποτέλεσμα όπως στις πλείστες των καθημερινά αντίστοιχων περιπτώσεων», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ίδιοι αξιωματικοί.

 

Πηγή: youweekly.gr