Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 00:22
Αθλητικά

Ηττα στην Κομοτηνή και τώρα το πρωτάθλημα






Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Ολυμπιακός Βόλου από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος. Μία ήττα που ισοδυναμεί με αποκλεισμό των “ερυθρολεύκων” από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου στάθηκαν αξιοπρεπέστατα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Κομοτηνής και θα μπορούσαν να είχαν αποφύγει την ήττα αν ήταν πιο προσεκτικοί σε κάποια καίρια σημεία του αγώνα. Οπως στο τελευταίο λεπτών των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Μεχία σούταρε ανενόχλητος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Σε γενικές γραμμές πάντως ο Ολυμπιακός ήταν αρκετά καλός και σίγουρα οι παίκτες που αγωνίστηκαν έδειξαν στον Σούλη Παπαδόπουλο ότι αξίζουν ευκαιρίες.

Πλέον, το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό Βόλου είναι στραμμένο στο πρωτάθλημα, αρχής γεννομένης από την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Κισσαμικό, όπου ο Ολυμπιακός Βόλου καλείται να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Αθανασιάδης, Ζδράβος, Παπαχρήστος, Μπουγαΐδης, Χρήστου, Μεχία, Σέτι (46′ Μπαϊκαρά), Μαρκόπουλος (Χαβίτο 78′), Ροτζέριο, Μουδούρογλου (46′ Ψάλτης), Νικόλτσης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Δασκαλάκης, Ζέρης, Καραμανλής, Νικολόπουλος (56′ Νάστος), Χιντζίδης, Κεσίδης (86′ Αλαμάνης), Τσιάρας, Σκοπελίτης (63’Γκουγκούδης), Κυζιρίδης, Τσιλιγκίρης, Διαμαντόπουλος