Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 23:48
ΕλλάδαΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ηρθατε εδώ για να δείτε κάτι πιο γ@@@νο από την Ελλάδα;» -Η ερώτηση Γερμανού που άφησε άφωνο τον Τσίπρα [βίντεο]






Ένα ντροπιαστικό περιστατικό για την Ελλάδα και τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, γίνεται viral τις τελευταίες ώρες στο ελληνικό διαδίκτυο.

Στο εν λόγω απόσπασμα, όπως αναφέρει ο «Ελύθερος Τύπος», εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας κατά την συμμετοχή του στο συνέδριο του SPD της Γερμανίας. Εκεί τον πλησιάζει ένας Γερμανός δημοσιογράφος και του απευθύνει μία ερώτηση η οποία τον έκανε να αισθανθεί άβολα.

«Ήρθατε εδώ για να δείτε κάτι πιο γ@@μενο από την Ελλάδα;», ρωτά ο δημοσιογράφος με την αίθουσα να ξεσπά σε γέλια. Ο Αλέξης Τσίπρας, όμως, αντί να βάλει τον δημοσιογράφο στην θέση του έμεινε αμήχανα χαμογελαστός προσπαθώντας να αρθρώσει μία λέξη.

Στην συνέχεια ο Έλληνας πρωθυπουργός, απάντησε στον δημοσιογράφο λέγοντας πως αισθάνεται πολύ άνετα που άκουσε την Αντρέα Νέιλς (Γερμανίδα βουλευτής) να μιλά με έναν τόσο αριστερίστικο λόγο, κάτι το οποίο τον έκανε να αισθάνεται πιο άνετα στο debate του SPD. Αυτή η φράση έκανε την κυρία Νέιλς τόσο χαρούμενη που έδωσε ένα φιλί στον κ. Τσίπρα κάνοντας πάλι την αίθουσα να ξεσπά σε γέλια.

Σημειώνεται πως ο δημοσιογράφος ήταν από το γερμανικό κανάλι 2DF και συγκεκριμένα την σατιρική εκπομπή Heute-Show η οποία βρέθηκε στο συνέδριο για να σατιρίσει το συνέδριο των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών.

Ωστόσο η προσβολή της χώρας μας έμεινε αναπάντητη από τον Έλληνα πρωθυπουργό…

Δείτε τα βίντεο: