Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024 11:50
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηξεραν από τον Δεκέμβρη για την απόδραση Μαζιώτη






Γνώριζαν εδώ και δύο μήνες ότι ο Νίκος Μαζιώτης ετοιμάζει απόδραση, ενημερώθηκαν με λεπτομέρειες από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Αστυνομίας και των φυλακών και όμως συνέχιζαν να έχουν στα ίδια κελιά όλους τους «αντάρτες πόλης». Για να μη χαλάσουν, δε, το χατίρι στους «συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ», δεν έβαλαν δίχτυ πάνω από τον χώρο προαυλισμού του, όπως έχει γίνει σε όλα τα υπόλοιπα προαύλια των Φυλακών Κορυδαλλού…

Η απόρρητη αλληλογραφία μεταξύ Αστυνομίας και φυλακής που αποκαλύπτει το «ΘΕΜΑ» αποδεικνύει ότι ο 45χρονος αρχηγός του «Επαναστατικού Αγώνα» είχε καταφέρει να εντοπίσει τα κενά ασφαλείας του Κορυδαλλού, να επικοινωνεί κωδικοποιημένα με συντρόφους του και εκτός από την απόδραση με ελικόπτερο να σχεδιάζει και την εισβολή στις φυλακές περιπολικού-μαϊμού ή ασθενοφόρου προκειμένου να εξαφανιστεί.

Χαρακτηριστική είναι η αλληλογραφία μεταξύ του καταστήματος κράτησης Κορυδαλλού και της Αστυνομίας που φέρει την ένδειξη «Εμπιστευτικό – Ακρως Απόρρητο» με ημερομηνία 29 Δεκεμβρίου 2015 που αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σας γνωρίζουμε ότι περιήλθε σε γνώση μας πληροφορία σύμφωνα με την οποία θα επιχειρηθεί είσοδος παραποιημένου οχήματος με “καρούμπαλο” όπως αναφέρθηκε, πιθανώς όχημα της ΕΛ.ΑΣ. ή ασθενοφόρο. Για τους παραπάνω λόγους θεωρούμε επείγουσες τις άμεσες ενέργειές σας προκειμένου να προληφθούν πιθανές έκνομες ενέργειες σε βάρος της ασφάλειας του καταστήματος…».

Αξίζει να τονιστεί ότι είχε προηγηθεί στις 10 του περασμένου Δεκεμβρίου δέμα με 11 σφαίρες, το οποίο βρέθηκε από αστυνομικό στον Κορυδαλλό, την επόμενη μέρα εντοπίστηκε από εξωτερικό φρουρό ρήγμα 20 εκατοστών στον μαντρότοιχο του Κορυδαλλού, ενώ στις 12 Δεκεμβρίου μπήκε στον χώρο των φυλακών ένα περίεργο φορτηγό με προμηθευτή για παράδοση τηλεφωνικής παραγγελίας που υποτίθεται έκανε υπάλληλος του νοσοκομείου Κορυδαλλού, χωρίς, όμως, κανένας να έχει παραγγείλει ή να γνωρίζει κάτι γι’ αυτό. Προφανώς έκαναν πρόβα για το πόσο εύκολα μπορούσε να μπει ένα όχημα μέσα στον χώρο του σωφρονιστικού καταστήματος. Και ενώ συνέβαιναν όλα αυτά στον Κορυδαλλό, με την Αστυνομία και την εξωτερική φρουρά να βρίσκονται σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού, δεν τοποθετήθηκε πλέγμα πάνω από το προαύλιο 200 τετραγωνικών μέτρων όπου προαυλίζεται ο Νίκος Μαζιώτης και οι σύντροφοί του. Η δικαιολογία για τη μη τοποθέτηση του πλέγματος ασφαλείας είναι ότι υπάρχει νομοθετική ρύθμιση που λέει ότι για ανθρωπιστικούς λόγους δεν επιτρέπεται η χρήση πλέγματος σε προαύλιο 200 τ.μ.

Στις αρχές του χρόνου και ενώ ο Κορυδαλλός βρίσκεται σε κατάσταση επιφυλακής με τον φόβο ομαδικής απόδρασης, η Αστυνομία στέλνει στη διεύθυνση του Κορυδαλλού μια άκρως απόρρητη έκθεση με την ένδειξη «κατεπείγουσα» και θέμα τον Νίκο Μαζιώτη. Οπως αναφέρει η έκθεση που αποκαλύπτει το «ΘΕΜΑ», «ο Νίκος Μαζιώτης έχει εντοπίσει κενό ασφαλείας κατά τον έλεγχο που πραγματοποιούν συγκεκριμένοι σωφρονιστικοί υπάλληλοι που χειρίζονται τα x-ray κατά τη διάρκεια των επισκεπτηρίων. Για τον λόγο αυτό προτίθεται να οργανώσει ο ίδιος τα επισκεπτήρια του Α.Γ. προς αυτόν, συγκεκριμένες ημέρες και ώρες όπου οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι χαρακτηρίζονται πιο ελαστικοί και δεν πραγματοποιούν αυστηρό σχολαστικό έλεγχο. Σημειώνεται ότι ο ίδιος ακύρωσε επισκεπτήριο της Δ.Μ. στις 24.12.15 προκειμένου να το προγραμματίσει με τον Α.Γ. Δεν αποκλείεται ο Μαζιώτης Νικόλαος να πραγματοποιήσει επισκεπτήριο για ομοϊδεάτη του, σε χρόνο τον οποίο θα εκτελούν υπηρεσία συγκεκριμένοι σωφρονιστικοί υπάλληλοι όπου τα μέτρα ασφαλείας θα είναι ελλιπή, προκειμένου να παραλάβει άγνωστο αντικείμενο, πιθανόν όπλο, το οποίο στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσει για απόδραση».

Αξίζει να τονιστεί ότι στην απόρρητη έκθεση της Αστυνομίας αναφέρεται και το θέμα των επισκεπτηρίων που δέχονται τα μέλη των οργανώσεων υπογραμμίζοντας: «Σημειώνεται ότι τα μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς” και “Επαναστατικός Αγώνας” εξακολουθούν να δέχονται επισκεπτήρια από τρίτα πρόσωπα κατά παρέκκλιση του σωφρονιστικού κανονισμού».

Εκτός από τις πληροφορίες για τις κινήσεις του Νίκου Μαζιώτη, η Αστυνομία αναφέρεται και στα μέτρα που πρέπει να ληφθούν. «Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας και την εντατικοποίηση των ήδη διαλαμβανομένων μέτρων προστασίας περιμετρικά των Δ.Φ. Κορυδαλλού, προς πρόληψη και αποτροπή απόδρασης ή οποιασδήποτε άλλης έκνομης ενέργειας. Ειδικότερα: Να πραγματοποιείται αυστηρός έλεγχος σε όλα τα οχήματα που προσεγγίζουν στις φυλακές (οχήματα τροφοδοσίας, ασθενοφόρα, ακόμη και αστυνομικά οχήματα), με απαγόρευση στάθμευσης σε οχήματα πλησίον αυτών. Να αυξηθούν οι αστυνομικές δυνάμεις (περιπολίες – στατικές δυνάμεις) περιμετρικά των Δ.Φ. Κορυδαλλού, καθώς και των κάθε είδους αστυνομικών ελέγχων. Να ληφθεί οποιοδήποτε πρόσθετο μέτρο, κατά την κρίση σας, το οποίο θα συντείνει στην επικράτηση της απόλυτης ασφάλειας», αναφέρει η έκθεση. Βέβαια, κανείς δεν γνωρίζει αν τελικά ελήφθησαν τα αυστηρά μέτρα που αναφέρει η απόρρητη έκθεση, για πόσο διάστημα και αν χαλάρωσαν με το πέρασμα του χρόνου. Η αλήθεια είναι πως πλέγμα δεν τοποθετήθηκε γιατί οι υπεύθυνοι του υπουργείου θεώρησαν ότι η εφαρμογή του μέτρου αντίκειται στα ανθρώπινα δικαιώματα των κρατουμένων. Το υπουργείο Δικαιοσύνης σε ανακοίνωση που έβγαλε αρκείται στο να επισημάνει ότι δεν ξηλώθηκε το δίχτυ πάνω από το προαύλιο, χωρίς όμως να αναφέρει τους λόγους που δεν τοποθετήθηκε παρόλο που υπήρχαν οι απόρρητες εκθέσεις της Αστυνομίας για επικείμενη απόδραση Μαζιώτη. Πόσο μάλιστα όταν είναι ακόμα νωπές οι αποδράσεις με ελικόπτερο του Βασίλη Παλαιοκώστα και του Αλκέτ Ριζάι, όσο και η αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης με ελικόπτερο του Παναγιώτη Βλαστού από τις Φυλακές Τρικάλων.

Μπορεί η Πόλα Ρούπα να μην κατάφερε να ολοκληρώσει το κινηματογραφικό σχέδιο απόδρασης από τον Κορυδαλλό που οι αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής χαρακτηρίζουν «εναέριο Γοργοπόταμο», καθώς μαζί με τον Μαζιώτη θα έφευγαν και τουλάχιστον πέντε ακόμη άτομα, ωστόσο οι ενδείξεις που υπήρχαν τους τελευταίους δύο μήνες φώναζαν από μακριά πως είναι θέμα χρόνου να προσπαθήσει να διαφύγει. Εκτός από την απόρρητη έκθεση της Αστυνομίας υπάρχει και γραπτή εντολή του εισαγγελέα Εφετών που εποπτεύει τον Κορυδαλλό για λήψη αυξημένων μέτρων ασφαλείας αλλά και τη διενέργεια «επισταμένων ελέγχων όλων ανεξαιρέτως των εισερχόμενων οχημάτων και την παροχή των αναγκαίων οδηγιών στην εξωτερική φρουρά».

Οι σφαίρες, η τρύπα και η επικοινωνία στα αραβικά 

Οι αστυνομικοί εκτιμούσαν ότι ο Μαζιώτης είτε θα προσπαθούσε να αποδράσει από τον αέρα, είτε σχεδίαζε να μπουν συνεργοί του με ασθενοφόρο ή περιπολικό-μαϊμού στις φυλακές, να ανοίξουν πυρ και ο ίδιος, έχοντας περάσει στο κελί του πιστόλι, να καταφέρει να φτάσει στον προαύλιο χώρο και να εξαφανιστεί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τις αρχές Δεκεμβρίου οι αστυνομικοί είχαν καταφέρει να αποκωδικοποιήσουν συνομιλίες του Μαζιώτη που έκανε κυρίως με viber και whats app χρησιμοποιώντας ως γλώσσα γραφής αραβικά κείμενα που γι’ αυτούς είχαν συγκεκριμένες συνωμοτικές έννοιες. Ετσι, μετά τον εντοπισμό στις 10 Δεκεμβρίου του πακέτου με τις σφαίρες και την αναφορά στις 11 Δεκεμβρίου για «λύση της εξωτερικής τοιχοποιίας με αποαρμολόγηση λίθου διαστάσεων 20χ20 εκατοστών και δυνατότητα εύκολης μετακίνησης αυτού, ενώ τη 12.12.15 ημέρα Σάββατο αφίχθη στην κοινή εξωτερική πύλη των νοσοκομείου και ψυχιατρείου του Κορυδαλλού φορτηγό προμηθευτή για παράδοση τηλεφωνικής παραγγελίας δήθεν προερχόμενης από υπάλληλο των φυλακών», εκδόθηκε στις 18 Δεκεμβρίου η πρώτη διαταγή για έκτακτα και αυξημένα μέτρα ασφαλείας. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Να δοθούν αυστηρές οδηγίες στο προσωπικό το οποίο εκτελεί υπηρεσία στις υπερυψωμένες σκοπιές για ιδιαίτερη επαγρύπνηση και επιμέλεια στην άσκηση των καθηκόντων τους. Να δοθούν λεπτομερείς οδηγίες στο προσωπικό σχετικά με τις προβλεπόμενες ενέργειες του σε περίπτωση έκνομης ενέργειας σε βάρος του καταστήματος είτε εκ μέρους κρατουμένων είτε εκ μέρους τρίτων (απόπειρα απόδρασης από προαύλια, θύρες ή από αέρος κατάληψη ταρατσών, κτηρίων από κρατουμένους, πυρκαγιά σε κτήριο, ένοπλη επίθεση από το εσωτερικό, το εξωτερικό του καταστήματος κ.λπ.). Να υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., της αρμόδιας για την τήρηση των μέτρων πέριξ του καταστήματος. Να λαμβάνεται μέριμνα σε συνεργασία με το αρμόδιο τμήμα τροχαίας ώστε να μην παραμένουν σταθμευμένα οχήματα πέριξ του συγκροτήματος όπου απαγορεύεται η στάθμευση οχημάτων».
Εκτοτε υπήρχε συχνή επικοινωνία μεταξύ Αστυνομίας και φυλακών, εκδόθηκε η άκρως απόρρητη έκθεση της Αντιτρομοκρατικής για τις επαφές και τις κινήσεις Μαζιώτη, όμως δεν πήραν κανένα μέτρο για να αποτρέψουν τα πιθανά εναέρια σχέδια του. Μάλιστα πληροφορίες της Αστυνομίας λένε ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης όφειλε να λάβει μέτρα και για την πιθανή απόδραση με ελικόπτερο, καθώς κάτι τέτοιο δεν ήταν απίθανο αφού είχε συμβεί ξανά στο παρελθόν, ενώ το προαύλιο όπου βγαίνει ο Μαζιώτης και οι σύντροφοί του δεν φυλάσσεται με πλέγμα.


Τα χίλια πρόσωπα της Πόλας


■ Αλλαζε συνεχώς εμφανίσεις, ταυτότητες και σπίτια – Ούτε ο πιλότος του ελικοπτέρου δεν την αναγνώρισε όταν την ξαναείδε
■ Το plan B για τη διαφυγή της στην Τραγάνα σε περίπτωση αποτυχίας αποκωδικοποιούν οι αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής

Οταν πριν από 20 μήνες ο αρχηγός του «Επαναστατικού Αγώνα» πέφτει στο Μοναστηράκι στα χέρια των διωκτών του, η Πόλα Ρούπα εξαφανίζεται, καθώς βάζει σε εφαρμογή ένα plan B που έχει στήσει με τον Νίκο Μαζιώτη και περιλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες. Από το πώς θα κινείται, πού θα βρίσκει χρήματα, τι θα γίνει με το ανήλικο παιδί της, πώς θα επικοινωνεί με τον σύντροφό της και κυρίως πώς, μόλις ξεθυμάνουν οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής, θα τον βγάλει από τη φυλακή.

Αυτό το σχέδιο αποκωδικοποιούν οι αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής σε μια προσπάθεια να βρεθούν ένα βήμα μπροστά από τη Ρούπα, να την μπλοκάρουν και να τη βάλουν στο χέρι. Πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το «ΘΕΜΑ» λένε ότι η 45χρονη έφυγε από το Μαρούσι διαθέτοντας έξι πλαστές ταυτότητες, χρήματα για τα πρώτα έξοδά της, στη συνέχεια πρόσβαση στο «επαναστατικό ταμείο» και φυσικά δυνατότητα χρησιμοποίησης του οπλισμού του «Επαναστατικού Αγώνα» αν και όποτε κριθεί σκόπιμο. Πηγή που έχει πρόσβαση στον φάκελο Μαζιώτη αναφέρει ότι η Αντιτρομοκρατική είχε καταφέρει χρονικά γύρω στις ημέρες των Χριστουγέννων να ανιχνεύσει κινήσεις της Ρούπα. Ηταν τότε που αναζητούσε κατάλυμα στην ευρύτερη περιοχή της Τραγάνας Φθιώτιδας, καταφέρνοντας μάλιστα μέσω ενός συνδέσμου να ξεκινήσει τις διαδικασίες για την «αποφυλάκιση» του συντρόφου της αλλά και άλλων «ανταρτών πόλης».

Εξι ταυτότητες

Σχετικά νωρίς οι αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής κατάφεραν να διαπιστώσουν ότι η Ρούπα δεν κινούνταν όπως αρχικά εκτιμούσαν μαζί με το ανήλικο παιδί της, αλλά το είχε αφήσει σε ένα φιλικό έμπιστο ζευγάρι και το επισκεπτόταν αρκετά συχνά προκειμένου να περνά χρόνο μαζί του και να φροντίζει για την ανατροφή του.

Αρχικά, δηλαδή το καλοκαίρι του 2014, όταν συνελήφθη ο Μαζιώτης, βρήκε καταφύγιο για αρκετές εβδομάδες σε σπίτι-ρεζέρβα της Αττικής, προτού εμφανιστεί ξανά με νέο λουκ στην Πελοπόννησο. «Τόσο η Πόλα Ρούπα όσο και ο Νίκος Μαζιώτης είναι εξαιρετικά ευφυή άτομα, με μεγάλη εμπειρία στο λεγόμενο “ζην επικινδύνως” και το modus vivendi των κυνηγημένων. Γνωρίζοντας ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί ένας από τους δύο να συλληφθεί, είχαν εκπονήσει σχέδιο έκτακτης ανάγκης με την προοπτική σε σύντομο χρονικό διάστημα ο ένας να φροντίσει για την απελευθέρωση του άλλου», αναφέρει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και προσθέτει: «Οι εκτιμήσεις αλλά και οι πληροφορίες μας συγκλίνουν στο ότι κάθε δύο μήνες αλλάζει κατάλυμα. Μέχρι στιγμής φέρεται να έχει χρησιμοποιήσει τουλάχιστον τέσσερις από τις έξι ταυτότητες».

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, για τη ναύλωση του ελικοπτέρου η Ρούπα χρησιμοποίησε ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας, όχι καλής ποιότητας, με ονοματεπώνυμο Χριστίνα Αρβανίτη, ημερομηνία γέννησης στις 20/4/1971 στην Αθήνα και αριθμό δελτίου ταυτότητας τον ΑΒ288196, με αρμόδιο τμήμα για την έκδοσή του το Τμήμα Ασφάλειας Χολαργού. Οι περιγραφές του πιλότου, του τελευταίου δηλαδή ανθρώπου που την είδε αδύνατη και με κοντά ξανθά μαλλιά, λένε ότι φορούσε περούκα με μακριά καστανά μαλλιά μέχρι το ύψος των ώμων, μαύρο κολάν, λευκό παλτό με λευκή ζώνη και μαύρα παπούτσια, ενώ κρατούσε μαύρη γυναικεία γυαλιστερή τσάντα και μία χειραποσκευή. Ενδεικτικό της ικανότητάς της να μεταμορφώνεται είναι ότι ο χειριστής του ελικοπτέρου που νοίκιασε για να βγάλει τον Μαζιώτη από τη φυλακή, αν και έμπειρος πρώην αστυνομικός, δεν κατάφερε να την αναγνωρίσει.
Ολα δείχνουν ότι το κρίσιμο 30λεπτο, δηλαδή από τη στιγμή που επιβιβάστηκε στο ελικόπτερο μέχρι να φτάσει η Αστυνομία στο σημείο, η Πόλα Ρούπα κατάφερε να επικοινωνήσει με σύνδεσμό της ο οποίος κινούνταν στην περιοχή σε περίπτωση που κάτι πήγαινε στραβά για να τη μεταφέρει από το σημείο στο σπίτι που έχει νοικιάσει στην Τραγάνα. Ο άνθρωπος αυτός φέρεται να έχει διαύλους επικοινωνίας με τον πλέον καταζητούμενο Ελληνα Βασίλη Παλαιοκώστα και είναι ένας από τους δύο με τρεις ανθρώπους με τους οποίους η Ρούπα έχει επαφή και θα τη βοηθούσαν να φέρει σε πέρας την αποστολή «Εναέριος Γοργοπόταμος».
Οι αστυνομικοί σαρώνουν και τις τηλεφωνικές κλήσεις που έγιναν μέσω των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στο τετράγωνο Πλαταιές, Ερυθρές, Οινόη, Βίλια από τις 14.15 το μεσημέρι της Κυριακής μέχρι τις 15.00, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τους αριθμούς τηλεφώνων που κάλεσε η Ρούπα προκειμένου να γίνει καπνός… Οι πληροφορίες λένε ότι η Αστυνομία διαθέτει ειδικά προγράμματα και εκπαιδευμένο προσωπικό για να αποκωδικοποιεί τέτοιου είδους τηλεφωνικές επικοινωνίες ακόμη και αν δεν γνωρίζει συγκεκριμένους αριθμούς.

Μάλιστα, το γεγονός ότι το τετράγωνο όπου εστιάζει η Αντιτρομοκρατική είναι αραιοκατοικημένο κάνει πολύ πιο εύκολο το έργο της. Χρειάστηκε, όπως λένε οι αναλυτές της Αστυνομίας, να περάσει αρκετό διάστημα μέχρι ο Μαζιώτης και η Ρούπα να έχουν την πρώτη τους επαφή. Κι αυτό γιατί οι κανόνες συνωμοτικότητας λένε ότι ειδικά τον πρώτο καιρό τα τηλέφωνα είναι επικίνδυνος τρόπος επικοινωνίας και μπορεί οι Αρχές να κλέψουν πληροφορίες και το στίγμα. Στη συνέχεια βρέθηκε, όπως λένε οι αστυνομικοί, τρόπος για να γίνονται κάποιες -όχι πολύ συχνές- επαφές, αρχικά μέσω τρίτων προσώπων και στη συνέχεια μέσω των εφαρμογών whats app και viber. Τα κείμενα που έφευγαν από το ένα τηλέφωνο στο άλλο ήταν κωδικοποιημένα στα αραβικά προκειμένου να μην μπορούν να γίνονται αντιληπτά τα όσα έλεγαν από τους αναλυτές της Αστυνομίας.

Καστανή, ξανθιά, ή -παλαιότερα- υπέρβαρη, η Πόλα Ρούπα φροντίζει να μεταμορφώνεται ριζικά προκειμένου να αποπροσανατολίζει τις έρευνες


Υπό διάλυση ο Κορυδαλλός

Και όλα αυτά την ώρα που η κατάσταση στο μεγαλύτερο σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας είναι τραγική. Αθλιες συνθήκες διαβίωσης χωρίς θέρμανση και ζεστό νερό, εγκαταστάσεις διαλυμένες, αν και ο αριθμός των κρατουμένων έχει μειωθεί αισθητά, και γενικά το απόλυτο χάος. Οι κρατούμενοι, σε μια προσπάθεια να υψώσουν φωνή διαμαρτυρίας, ξεκίνησαν τον τελευταίο μήνα δυναμικές κινητοποιήσεις αρνούμενοι να μπουν στα κελιά τους την προγραμματισμένη ώρα, λίγο πριν από τη δύση του ηλίου, ενώ παράλληλα ζητούν από το υπουργείο Δικαιοσύνης την απομάκρυνση της διευθύντριας, την οποία θεωρούν υπεύθυνη για την τριτοκοσμική κατάσταση που επικρατεί στο κατάστημα. Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι εκτός από τους κρατουμένους δυσαρέσκεια εκφράζουν και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, οι οποίοι καταγγέλλουν ότι τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει μετατάξεις, με αποτέλεσμα να μη βγαίνουν οι υπηρεσίες. Τέλος, όσοι γνωρίζουν λεπτομέρειες από τον καυτό φάκελο «Κορυδαλλός», λένε ότι επικρατεί προβληματισμός για όλα όσα συμβαίνουν στις φυλακές, τονίζοντας μάλιστα ότι η διευθύντρια δεν φαίνεται να έχει πλέον άλλη επιλογή από την παραίτηση…

Μάταια περίμενε το ελικόπτερο της απόδρασης ο Νίκος Μαζιώτης. Μαζί του αγνοείται και η Πόλα Ρούπα…

 

Πηγή: protothema.gr