Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 02:09
Τοπικά

Ημερίδα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας για τα «κόκκινα» δάνεια των επιχειρηματιών

????????????????????????????????????





Μία άκρως ενδιαφέρουσα όσο και επίκαιρη ημερίδα, που απευθύνεται σε επιχειρηματίες και όχι μόνο, διοργανώνει το Επιμελητήριο Μαγνησίας. Η ημερίδα έχει θέμα «Κόκκινα Δάνεια: τρόποι προστασίας και εναλλακτικές λύσεις» και θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015, στις 17.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου (αίθουσα «Ιωάννης Αμοιρόγλου»).
Τα θέματα για τα οποία θα γίνει ενημέρωση είναι:
1.Ρυθμίσεις Τραπεζικών Δανείων και Οφειλών
2. Αναδιάρθρωση Δανείων με σκοπό τη μείωση του τραπεζικού κόστους δανεισμού
3. «Κόκκινα» Δάνεια
4. Προστασία επιχειρήσεων από τις Τράπεζες
5. Απεγκλωβισμός από τις Τράπεζες με βιώσιμες λύσεις και επιτόκια
6. Νόμος Κατσέλη – Νόμος Δένδια
7. Χρηματοδότηση & αυτοχρηματοδότηση επιχειρήσεων.
Μετά το πέρας της ημερίδας θα ακολουθήσουν ερωτήσεις.
Ομιλητές – εισηγητές θα είναι οι κ.κ. Χρήστος Γαλλιάκης, Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας τραπεζικών διαμεσολαβητών, διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, V.P. Negotiations και Παντελής Βουγατσιώτης, Τραπεζικός διαμεσολαβητής, διαπιστευμένος από την Τράπεζα της Ελλάδος.
Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (ΕΟΑΕΝ) και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρεία τραπεζικών διαμεσολαβητών διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, V.P Negotiations.
Σημειώνεται πως την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου για τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του Επιμελητηρίου θα παρέχεται συμβουλευτική υποστήριξη στο χώρο του Επιμελητηρίου, χωρίς πρόσθετο κόστος. Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώνουν την σχετική φόρμα στον παρακάτω σύνδεσμο: http://tinyurl.com/nanwvx2