Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 02:22
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζητούν 150.000 ευρώ από νοσηλευτή με 75% αναπηρία για πλαστό πτυχίο – Περίπτωση παρόμοια με αυτή της καθαρίστριας στο Βόλο






Συνεχίζονται οι διώξεις υπαλλήλων που προσελήφθησαν στο Δημόσιο με πλαστούς τίτλους σπουδών. Μετά την καθαρίστρια που πλαστογράφησε το απολυτήριο δημοτικού, στη δημοσιότητα έρχεται η περίπτωση ενός νοσηλευτή, ο οποίος απολύθηκε από το νοσοκομείο στο οποίο εργαζόταν. Το κράτος, τώρα, του ζητεί πίσω τα χρήματα για το σύνολο των μισθών του επί 29 έτη.

Ο 52χρονος που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, έπειτα από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι είχε πλαστό τίτλο σπουδών. Όπως λέει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου: Με έχει καλέσει η ανακρίτρια τη Δευτέρα, πού να βρω 150.000 ευρώ. Είμαι ένας άρρωστος άνθρωπος, έχω 75% αναπηρία. Είμαι μόνος μου. Είχα ανάγκη τη δουλειά. Δεν έκλεψα και όλοι στο νοσοκομείο με αγαπούσαν. Όλους τους βοηθούσα. Αν δείτε τις αξιολογήσεις μου επί 29 χρόνια, κάθε χρόνο έπαιρνα 10 . Είναι κακούργημα αυτό που έκανα; Ζητώ συγγνώμη.

enikos.gr