Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 05:04
Θεσσαλία

Ζημιές από το μπουρίνι στην Τσαριτσάνη






Ο Ελασσονίτης ποταμός κατέβασε, τα ποτάμια και τα ρέματα της Τσαριτσάνης κατέβασαν επίσης νερό αλλά ευτυχώς οι ζημιές που προκλήθηκαν σε λιγοστά οδικά σημεία ανάμεσα από Ελασσόνα και Τσαριτσάνη και στον καινούργιο δρόμο που κατασκεύασε η δημοτική αρχή δεν είχαν μεγάλες επιπτώσεις ούτε καταστροφές.

Ζημιές χωρίς ευτυχώς μεγάλες καταστροφές προέκυψαν από την ισχυρή βροχόπτωση
Συγκεκριμένα στον δρόμο «Βλάχα» προέκυψαν στην σύνδεση του οδικού δικτύου με τον αγροτικό δρόμο Ελασσόνας-Τσαριτσάνης λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης μικρές ζημιές με μπάζα και χώματα να κατακλύουν το μέρος αλλά με την έγκαιρη και άμεση παροχή βοήθειας από τον Δήμο Ελασσόνας και από τα μηχανήματα που καθάρισαν το μέρος, δεν αντιμετωπίστηκαν άλλα προβλήματα. Στο σημείο είχαν καταφτάσει από ώρα ο κ. Αχιλλέας Μητσιμπόνας, ο κ. Κώστας Καραγιάννης και ο κ. Στέφανος Γκατζιούρας όπου μαζί με τους συμπολίτες της Τσαριτσάνης είδαν τις επιδιορθώσεις να γίνονται σε άμεσο χρόνο και να διορθώνονται τα όποια προβλήματα προέκυψαν.

Όπως αναφέρει και ο Τσαριτσανιώτης Βαγγέλης Σαπουνάς: «Πλημμύρισε ο κάμπος της Τσαριτσανης με καλλιέργειες. Πλημμύρισαν καλαμπόκια καπνά και κάποιος σταυλος, παράλληλα στο ποτάμι. Έβρεξε δύο ώρες περίπου»…

 

 

Πηγή: elassona-city.gr