Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 14:40
Τοπικά

Ζαγορά: Πτήση… αγροτικού 80 μέτρων, ευτυχώς χωρίς θύματα






Κερί στην μνήμη της Αγίας Παρασκευής που είναι η προστάτιδα της συνοικίας «Πέρα Χώρα» θα πρέπει να ανάψουν οι επιβάτες ενός αγροτικού κλειστού τύπου, που χθες το απόγευμα έπεσε από 80 μέτρα ύψος για να καταλήξει… στον κεντρικό δρόμο Ζαγοράς – Βόλου, χωρίς να κινδυνέψει η ζωή τους.

Ολα έγιναν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων. Οι δύο φίλοι μόλις είχαν αναχωρήσει από την συνοικία «Πέρα χώρα» της Ζαγοράς με κατεύθυνση πιθανότατα προς το Βόλο. Πριν φτάσουν στην διασταύρωση με τον κεντρικό δρόμο, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Το αγροτικό ακολούθησε τρελή πορεία για να καταλήξει στον κεντρικό δρόμο αναποδογυρισμένο με τον ουρανό να ακουμπάει στο οδόστρωμα. Κάτοικοι της περιοχής μόλις άκουσαν δυνατό θόρυβο βγήκαν από τα σπίτια τους, σίγουροι ότι κάτι κακό έχει συμβεί.

Ο ένας από τους δύο επιβάτες του αγροτικού…. είχε εκτιναχθεί έξω από το όχημα και κρέμονταν στον όχτο. Στον κεντρικό δρόμο στο στραπατσαρισμένο αγροτικό, βρίσκονταν εγκλωβισμένος ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος καλούσε σε βοήθεια. Αστυνομικοί του ΑΤ Ζαγοράς, διασώστες του ασθενοφόρου από το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς και κάτοικοι της περιοχής, έσπευσαν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό που ήταν πιο σοβαρά τραυματισμένος. Αρχικά οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς, όπου οι γιατροί έδωσαν εντολή να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς και οι δύο φέρουν κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός τους, η κατάσταση της υγείας τους, ωστόσο, δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως θεωρείται ευτύχημα το γεγονός, ότι την ώρα που το αγροτικό έπεφτε από 80 μέτρα ύψος, δεν υπήρχε κίνηση στον κεντρικό δρόμο, καθώς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες σε διαφορετική περίπτωση θα θρηνούσαμε σίγουρα θύματα.

ΠΗΓΗ: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)