Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 17:46
Παραπολιτικά

Ζέττα vs Αρχιμήδη, σημειώσατε 1!






Απάντηση στα όσα η Ζέττα Μακρή καταλόγισε στον ίδιο και τον πατέρα του επιχείρησε να δώσει με δήλωσή του ο νεαρός, ηλικιακά, Αρχιμήδης Καρεκλίδης με το αναμενόμενο, σε τέτοιες περιπτώσεις, αποτέλεσμα, αντίστοιχο της νίλας που υπέστη ο πολύς… Δράμαλης!

Ο κατά Ζέττα Μακρή, λοιπόν, επίδοξος ντράμερ (για την απώλεια του οποίου θρηνεί προφανώς η μουσική, αφού επέλεξε να χτυπά το πληκτρολόγιο αντί για τα…πιατίνια) έκανε την παρακάτω δήλωση ( ακριβής αντιγραφή από το site του):

“Απάντηση στα όσα δήλωσε χθες στην εκπομπή του Σωτήρη Πολύζου «Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα», η πρώην Βουλευτής Μαγνησίας κα Ζέττα Μακρή αναφορικά με την μεταξύ τους δικαστική διένεξη έδωσε ο εκδότης της εφημερίδας «Μαγνησία» Αρχιμήδης Καρεκλίδης, τονίζοντας πως «οι αναφορές της κας Μακρή στην εκπομπή του κ. Πολύζου ότι σπούδασα γραφίστας και ντράμερ και ξαφνικά βρέθηκα στη δημοσιογραφία είναι τουλάχιστον αστείες» συστήνοντάς της στη συνέχεια να ελέγχει τις πληροφορίες που μεταφέρει δημόσια στα ΜΜΕ και να είναι πιο σοβαρή.

Επί της ουσίας της υπόθεσης ο κ. Καρεκλίδης δήλωσε πως «κα Μακρή παρέλειψε να αναφέρει ότι πέρα από την αγωγή, είχε καταθέσει και μήνυση σε βάρος μας η οποία η τέθηκε στο αρχείο από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Βόλου, καθώς κρίθηκε ότι οι αναφορές της εφημερίδας στο πρόσωπό της είναι θεμιτές και στο πλαίσιο του δημοσιογραφικού επαγγέλματος και ουδόλως συκοφαντικές ή εξυβριστικές».

Κλείνοντας ο κ. Καρεκλίδης καυτηρίασε το ειρωνικό σχόλιο της κας Μακρή για την επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη γνωστοποιώντας του το θέμα της αγωγής, ζητώντας «συγγνώμη» για το ατόπημά του, τόσο από την πρώην Βουλευτή όσο και από τον κ. Μητσοτάκη σχολιάζοντας πως με τη στάση τους αυτή «φαίνεται ότι η κα Μακρή και η Νέα Δημοκρατία θεωρούν ότι θα πρέπει να υπερασπίζονται την ελευθεροτυπία μόνο όταν θίγονται μεγαλοδημοσιογράφοι όπως ο κ. Μαυρίδης και Μέσα Ενημέρωσης όπως ο «Φιλελεύθερος» και όχι μικρές εφημερίδες της επαρχίας όπως η «Μαγνησία», δηλώνοντας τη λύπη του γι’ αυτό”.

(Σημ. volosday: Μικρή εφημερίδα η «Μαγνησία»; Καλά δεν λυπούνται τον Γενάρχη του Ομίλου; Αυτός ζούσε με τη βεβαιότητα ότι σύντομα θα έστελνε το Μέρντοχ να του φέρει…κορνέδες από τη Νέα Ιωνμία!Τα ακούει απ΄’ όλους τους άλλους, τ’ ακούει και από τη φαμίλια;…)

Οι δηλώσεις Ζέττας Μακρή

Τη Δευτέρα εμφανιζόμενη στην εκπομπή του κ. Πολύζου στην TRT η πρώην Βουλευτής είχε σχολιάζει με τον εξής τρόπο την δικαστική αυτή διένεξη και την έκταση που έχει πάρει η συζήτηση επ’ αυτής σε πανελλήνιας εμβέλειας ΜΜΕ.

«Αυτή είναι μια ιστορία που κρατάει πάνω από ένα χρόνο είπε…ενώ στο ερώτημα γιατί ζητάει μισό εκατομμύριο ευρώ τόνισε πως «θα αποφασίσει το δικαστήριο αν τα λεφτά είναι πολλά ή όχι» και συνέχισε λέγοντας πως «ο καθένας προσδιορίζει το πόσο θίγεται και το δικαστήριο είναι εκείνο που έχει την τελευταία λύση και τον τελευταίο λόγο».

Δεν είναι αυτό το θέμα όμως, είναι και ότι κάθε φορά που φθάνει στις αίθουσες τον δικαστηρίων η εκδίκαση μιας αγωγής ή μιας μήνυσης ο κ. Καρεκλίδης, όχι ο πατήρ (ο γεννήτορας), ο Γιώργος Καρεκλίδης, ο γιος ο οποίος ντρέπεται και για το όνομά του διότι είναι Αρχιμήδης και αυτοαποκαλείται Δημήτρης, που είναι ένα παιδί το οποίο σπούδασε σε μια ιδιωτική σχολή γραφικές τέχνες, γραφίστας νομίζω είναι, το οποίο προσπάθησε να μάθει ντραμς…αυτά δεν τα λέω αρνητικά…ξαφνικά με τη δημοσιογραφία…προφανώς θεώρησε ότι δικαιούται να είναι τιμητής, κήνσορας των πάντων και αυτός ατιμώρητος.

Λυπούμαι πάρα πολύ εγώ την τιμή τη δικιά μου, την υπόληψή μου, την ακεραιότητά μου θα την υπερασπιστώ έναντι οιουδήποτε. Την θυμάμαι την οικογένεια, την ξέρω. Θυμάμαι τον πατέρα με δηλώσεις γραπτές σε γνωστό Βολιώτη επιχειρηματία. Τον θυμάμαι τον πατέρα εμένα να με παρακαλεί να μεσολαβήσω στον Γιώργο Μουλά να μην του πάρει το σπίτι. Ξέρω πολύ καλά και τις αγωγές και τις καταδίκες.

Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Ούτε με φοβίζει το ότι κάθε φορά «κλαίει η οικογένεια» και επιστρατεύει φιλικά Μέσα για να κάνουν αναφορά στο πρόσωπό μου. Καθόλου. Θα καταφύγω στα δικαστήρια. Εάν με δικαιώσουν, καλώς. Εάν όχι…η δικαιοσύνη θα αποφασίσει. Αλλά αυτό το πράγμα κάθε φορά που πλησιάζει η εκδίκαση της αγωγής, κάποιος απ΄την οικογένεια.

Ο μικρός Αρχιμήδης ή ο μεγάλος Γιώργος, εννοώ ηλικιακά, δεν το λέω υποτιμητικά, να κλαίγονται να παραπονιούνται, να δίνουν συνεντεύξεις…έμαθα ότι ο νεαρός παραπονέθηκε ότι δεν τον άκουσε ο πρόεδρος του κόμματός μου ενώ του έστειλε επιστολή. Δεν βρήκα, λέει, «ευήκοα ώτα» από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, σε επιστολή που του έστειλα για τη Ζέττα Μακρή».