Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 02:35
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Εχω το δικαίωμα να κάνω διακοπές -Πήρα τα λεφτά των γονιών μου (28.000 δολ.) και έφυγα»: Η κατάθεση της 27χρονης






Έκπληκτοι έμειναν οι αστυνομικοί που πήραν κατάθεση από την 27χρονη Μαρία Νέστορα, η οποία μετά από 21 μέρες εξαφάνισης, εντοπίστηκε χθες (16/9) σε ξενοδοχείο του Λουτρακίου.

«Είμαι 27χρονων κοπέλα και ήθελα να κάνω διακοπές. Νομίζω έχω το δικαίωμα. Πήρα τα λεφτά των γονιών μου και έφυγα. Οι γονείς μου δεν μπορούσαν να τα διαχειριστούν. Δεν είχα καταλάβει όλον αυτόν τον χαμό που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά μου. Δεν έβλεπα τηλεόραση, δεν παρακολουθούσα ειδήσεις. Πώς να ξέρω ότι με ψάχνει τόσος πολύς κόσμος. Στην αρχή είχα ενημερώσει τη μητέρα μου τηλεφωνικά ότι είμαι καλά» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Το τέλος στο θρίλερ δόθηκε όταν μια υπάλληλος του ξενοδοχείου εντόπισε τη φοιτήτρια και κάλεσε τους αστυνομικούς. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι στη θέα των αστυνομικών η 27χρονη ήταν απόλυτα ψύχραιμη, ατάραχη και συνεργάσιμη. Όταν την ρώτησαν αν ονομάζεται Μαρία Νέστορα, εκείνη απάντησε καταφατικά, ενώ όταν της εξήγησαν γιατί την ψάχνουν, δήλωσε έκπληκτη: «Κάνω διακοπές, δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα!»

Η 27χρονη είχε στην κατοχή της 28.000 δολάρια, χρήματα τα οποία είχε πάρει από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη, από όπου χάθηκε στις 27Αυγούστου 2016. Οι γονείς της είχαν δηλώσει την απώλεια των μετρητών στην Αστυνομία και έτσι δεν υπήρξαν «γρίφοι» για την προέλευσή τους.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σενάριο να απειλήθηκε από αγνώστους απομακρύνεται, καθώς τα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και την εξέταση των ηλεκτρονικών επικοινωνιών της δεν έδειξαν ότι υπήρξε κάτι ύποπτο.

Πηγή: iefimerida.gr