Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 16:58
Αθλητικά

Εχασε ο Βόλος: Ε και τι έγινε…






Ο Βόλος τη φετινή περίοδο έχει πετύχει πολλά σε όλα τα επίπεδα. Μόνο τυχαίο άλλωστε δεν είναι το γεγονός ότι από το Νοέμβριο κιόλας έχει χριστεί το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Ωστόσο το μεγαλύτερο επίτευγμα της ομάδας τη φετινή περίοδο είναι το γεγονός ότι η ήττα από την 5η ομάδα της Football League και μάλιστα εκτός έδρας, αποτελεί είδηση πρώτου μεγέθους για όλους όσοι ασχολούνται με την κατηγορία.

Όπως επίσης αποτελεί επίτευγμα για κάθε ομάδα να κερδίζει τον Βόλο ακόμα και όταν αγωνίζεται με εννιά παίκτες. Εξ ου και οι σκόπιμες καθυστερήσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο από τους παίκτες της Καλαμαριάς ώστε να κρατήσουν τη νίκη κόντρα σε μία ομάδα που αν και αγωνιζόταν με εννιά παίκτες είχε τρεις κλασικές ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάριση.

Ε ναι λοιπόν, ο Βόλος ηττήθηκε χθες για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Και ηττήθηκε γιατί δεν το ήθελε η μπάλα με τις χαμένες ευκαιρίες να διαδέχονται την άλλη, γιατί κάποιοι παίκτες δεν βρέθηκαν στην καλύτερή τους μέρα, γιατί ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος δεν βοηθούσε τους ποιοτικούς παίκτες της ομάδας, γιατί ο διαιτητής ανακάλυψε δεύτερη κίτρινη στον Ντεντάκη, γιατί…. γιατί… γιατί…

Ε και; Τι έγινε; Τίποτα απολύτως. Απλά αντί η διαφορά να αυξηθεί στους 14 βαθμούς από τον δεύτερο Απόλλωνα Λάρισας, παρέμεινε στους 11.

Όλα καλά λοιπόν. Αρκεί οι παίκτες του Βόλου να αφυπνιστούν από τη χθεσινή ήττα και να μην επιτρέψουν σε κανένα στο μέλλον να αμφισβητήσει την ομολογουμένως από όλη την Ελλάδα, ανωτερότητά τους.