Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 01:22
Τοπικά

“Εφυγε” πάνω στο γλέντι ο 45χρονος Σταύρος Βλάικος






Το γλέντι μετατράπηκε σε τραγωδία σήμερα τα ξημερώματα στο Ριζόμυλο, όπου ο Σταύρος Βλάικος ενώ χόρευε έχασε τις αισθήσεις του, στο «8ο Αντάμωμα των Φίλων της Παράδοσης» στην κεντρική πλατεία Ριζομύλου. To αντάμωμα διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ριζομύλου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του οποίου ήταν ο εκλιπών, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 43 ετών, έχοντας διατελέσει και πρόεδρος του ποδοσφαιρικού σωματείου Αστέρας Ριζομύλου. Η απώλεια του πατέρα τριών παιδιών σκόρπισε θλίψη στην ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο.

Ο Αστέρας Ριζομύλου σε συλλυπητήρια ανακοίνωση του επισημάνει: «Το Δ.Σ. του Αστέρα Ριζομύλου νιώθει βαθύτατη θλίψη για το χαμό του πρώην προέδρου της ομάδος μας, Σταύρου Βλάικου. Έφυγε ένας νέος άνθρωπος γεμάτος ενέργεια και ζωντάνια. Ο Σταύρος ήταν πρόεδρος στον Αστέρα τη διετία 2012-2014, κατακτώντας και ένα Πρωτάθλημα (σ.σ. Β’ ΕΠΣΘ). Αιωνία η μνήμη σου, φίλε Σταύρο, θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

Συλλυπητήρια του Ρήγα Φεραίου: «Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ρήγας Φεραίος εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη του για τον αδόκητο θάνατο του Σταύρου Βλάικου,ενός νέου ανθρώπου που είχε υπηρετήσει το ποδόσφαιρο,μεταξύ άλλων και από τη θέση του προέδρου στον Αστέρα Ριζομύλου. Ο Σταύρος ήταν παντρεμένος με τη συντοπίτισσά μας Μαρία Λιόλιου με την οποία απέκτησε 3 παιδιά. Στους οικείους του, θερμά συλλυπητήρια».

Συλλυπητήρια του Διαγόρα Στεφανοβικείου: «Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο χαμό του Σταύρου Βλάϊκου, ένα εξαιρετικό και τίμιο παιδί που πρόσφερε στα κοινά. Διοίκηση και φίλοι του ΔΙΑΓΟΡΑ ευχόμαστε στο Σταύρο καλό ταξίδι και πολύ κουράγιο στους δικούς του».