Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024 05:32
Τοπικά

«Εφυγαν» από τη ζωή δύο γνωστοί Βολιώτες – Ο Αθαν. Καραθάνος και ο Χρ. Καμπερόπουλος






Δύο πολύ γνωστοί βολιώτες ο Αθανάσιος Καραθάνος, πρώην διευθυντής Αγροτικής Τραπέζης στο Βόλο και γνωστός έμπορος του Βόλου Χρήστος Καμπερόπουλος, «έφυγαν» χθες από την ζωή, σε ηλικία 88 και 70 ετών, αντίστοιχα

ΟΑθανάσιος Καραθάνος, πρώην διευθυντής Αγροτικής Τραπέζης στο Βόλο και στην Αττική, καταγόταν από την Καρδίτσα και στα 18 του ήρθε στο Βόλο, όπου εγκαταστάθηκε και δημιούργησε οικογένεια. Ο εκλιπών ήταν σύζυγος της Μηλίτσας Καραθάνου, το όνομα της οποίας έχει συνδεθεί με την αναβίωση του Τραίνου του Πηλίου, και πατέρας της γνωστής αρχιτέκτονα Ειρήνης Καραθάνου και του μηχανολόγου Στέλιου Καραθάνου.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τετάρτη 23 Μαρτίου, στις 13:30, από τον ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου.

«Έφυγε» και ο Χρ. Καμπερόπουλος

Σε ηλικία 70 χρόνων, «έφυγε» χθες από τη ζωή ο γνωστός έμπορος του Βόλου Χρήστος Καμπερόπουλος. Ο 70χρονος έμπορος, ο οποίος κατέληξε μετά από έμφραγμα του μυοκαρδίου, είχε συνταξιοδοτηθεί και η επιχείρηση ειδών υγιεινής που διατηρούσε είχε περάσει στα χέρια της κόρης του Ελένης, που είναι διακοσμήτρια. Είχε ξεκινήσει ως έμπορος ειδών υγιεινής από τον πατέρα του, με πρώτο κατάστημα στην Κ. Καρτάλη με Αλεξάνδρας. Το 1982 η επιχείρηση μεταφέρθηκε στην Αντωνοπούλου με Ρ. Φεραίου.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 11 το πρωί από τον ιερό ναό των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου.