Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 13:35
Αθλητικά

Ευκαιρία για “ερυθρόλευκες” δοκιμές στο σημερινό φιλικό με Βέροια






Μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους του ποδοσφαιριστές του και ταυτόχρονα να προβεί στις απαραίτητες δοκιμές, θα έχει ο Παναγιώτης Τζαναβάρας στο σημερινό (18.00) φιλικό του Ολυμπιακού Βόλου με αντίπαλο τη Βέροια στο Πανθεσσαλικό.

Στο σημερινό φιλικό θα πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Φελίπε Ντα Κόστα, ο οποίος είναι πίσω από πλευράς ρυθμού, εξαιτίας του τραυματισμού του. Άλλωστε και ο ίδιος ο Πορτογάλος μέσος είχε τονίσει στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τους Μαύρους Αετούς, πως χρειάζεται χρόνο για να αποβάλει το άγχος, αλλά και το φόβο που υπάρχει, μετά τον τραυματισμό του.

 

 Τα εισιτήρια για το φιλικό

Αναφορικά με την είσοδο των φιλάθλων, να σημειωθεί ότι στα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα διατίθενται κουπόνια για την οικονομική ενίσχυση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αξίας 10€ , ενώ θα υπάρχουν κουπόνια ενίσχυσης των  5€ για τις γυναίκες και τα παιδιά άνω των 12 ετών, αλλά και τους ανέργους.

Τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών (με τη συνοδεία κηδεμόνα)  θα εισέρχονται δωρεάν.

Οι φίλαθλοι, θα προμηθεύονται τα κουπόνια από τις 16:00 έως και την έναρξη του φιλικού αγώνα, ενώ η είσοδος θα πραγματοποιηθεί από τη δεύτερη πεζογέφυρα.

Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν και για το φιλικό παιχνίδι.