Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 11:58
Τοπικά

Ετήσια Γενική Συνέλευση στη Φιλόπτωχο Αδελφότητα Βόλου






Τη Κυριακή 26 Νοεμβρίου, στις 9 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Σωματείου «Φιλόπτωχος Αδελφότης Βόλου».
Η συνέλευση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ορφανοτροφείου:

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:
1) Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
2) Έγκριση Απολογισμού εσόδων- εξόδων οικ. χρήσης 2016.
3) Έγκριση Προϋπολογισμού εσόδων- εξόδων οικ. χρήσης 2017.
4) Απολογισμός δράσης της Φιλόπτωχου Αδελφότητας και ενημέρωση για την πορεία της από την Πρόεδρο αυτής .
5) Απολογισμός δράσης του Ιδρύματος «Ορφανοτροφείο Βόλου» και ενημέρωση για την πορεία του από τoν Πρόεδρο αυτού.
Η παρούσα σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης είναι η πρώτη και για την απαρτία απαιτείται να είναι παρόντα το 1/2 τουλάχιστον των οικονομικώς τακτοποιημένων μελών, δηλαδή να έχουν καταβάλλει και τη συνδρομή του έτους 2017.
Αν δεν υπάρξει απαρτία κατά την πρώτη σύγκληση, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί και θα συνέλθει σύμφωνα με το άρθρο 22 παρ.4 του καταστατικού μετά δύο ώρες, δηλαδή στις 11 π.μ., την ίδια μέρα και στον ίδιο τόπο με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης,
Στον ιδρυματικό ναό του Αγίου Παντελεήμονος Βόλου, το πρωί της ίδιας μέρας θα τελεσθεί το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των δωρητών –ευεργετών του Ιδρύματος και της Αδελφότητας ,των διατελεσάντων Προέδρων και μελών των Δ.Σ και των τροφίμων της Αδελφότητας .
Σε σχετική ανακοίνωση, καλούνται τα μέλη που δεν έχουν τακτοποιήσει τις οφειλόμενες συνδρομές να απευθύνονται στα γραφεία του Ιδρύματος και στο τηλ . 24210 23264 για να ενημερωθείτε γύρω από το θέμα αυτό.