Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 00:05
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

Εσείς, εμείς και τα…σκαμπό!






Πανικός από την… κοσμοπλημμύρα, χθες βράδυ σε μαγαζί στου “Τσαλαπάτα”, όπου ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Ιάσονας ο μικρός, είχε πάρτι γνωριμίας, με τη διοργάνωση μιας συναυλίας.

Η μόνη φωτο που δημοσιοποιήθηκε είναι αυτή στη “ΘΕΣΣΑΛΙΑ” που πάντως δεν αποτυπώνει το μεγαλείο της εκδήλωσης γιατί είναι, ως βλέπετε, ελαφρώς σκοτεινή. Τούτο δεν έγινε σκοπίμως για να μην φανεί ότι δεν υπήρχε ψυχή στο μαγαζί, όπως διάφοροι κακεντρεχείς διαδίδουν.

Οχι. Αντιθέτως η πιο πιθανή εξήγηση είναι να πρόκειται για μια αβαν γκαρντ τεχνοτροπία που προσιδιάζει με την αισθητική της Φωτεινής Κοκκινάκη και του ιδίου του οικοδεσπότη.

Υπάρχουν, όμως, και πιο πεζές ερμηνείες. Όπως, πχ, να χρησιμοποιήθηκαν φίλτρα για να μην φανεί ότι το πλήθος που συνέρρευσε ενδεχομένως να ξεπερνούσε κατά πολύ την άδεια για την χωρητικότητα της αίθουσας, άρα θα έπρεπε να μη δοθούν στους οχτρούς στοιχεία για καταγγελίες στις αρμόδιες υπηρεσίες!

Είναι πάντα βέβαια και η πιθανότητα, σε σχέση πάντα με τους οχτρούς, μια αποκαλυπτική του μεγαλείου της εκδήλωσης φωτογραφία, να προκαλούσε το κακό – βάσκανο μάτι και να σχιζόταν, πχ, το σακίδιο του Ιάσονα, για το οποίο ήδη πέφτουν στοιχήματα τί περιέχει. Φοβερό;

Σε κάθε περίπτωση η εκδήλωση έγινε και μια φωτογραφία δεν θα χαλάσει τις εντυπώσεις. Αλλωστε είναι χαλασμένες από καιρό… ρωτήστε και τον Γαργάλα…