Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 17:46
Τοπικά

Εσβησε 64χρονη Βολιώτισσα, πρώην υπομηχανικός της Νομαρχίας






Εχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο 64χρονη Βολιώτισσα. Πρόκειται για την Καίτη Πριάγγελου – Δέλλιου υπομηχανικό πρώην εργαζόμενη στις Τεχνικές Υπηρεσίες της Νομαρχίας Μαγνησίας.

Η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι έχοντας δίπλα την οικογένειά της που την στήριζε πάντοτε σε όλες τις δύσκολες στιγμές.

Αντιμετώπισε προβλήματα με την υγεία της από το 2001 ακόμη, και όλα αυτά τα χρόνια πάλεψε σκληρά από κοινού με την οικογένειά της που ήταν μόνιμα στο πλευρό της.

Η άτυχη γυναίκα υποβλήθηκε σε σειρά χημειοθεραπειών όμως δυστυχώς η υγεία της αργά αλλά σταθερά επιδεινωνόταν.

Η απώλειά της τύλιξε στο πένθος την οικογένειά της συγγενείς και φίλους. Η Καίτη Πριάγγελου- Δέλλιου καταγόταν από την Κοζάνη. Είχε υπηρετήσει στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια στο Βόλο. Εργαζόταν στις Τεχνικές Υπηρεσίες της πρώην Νομαρχίας και οι συνάδελφοί της κάνουν λόγο για μία αδέκαστη υπάλληλο, εργατική, ήρεμη, ευγενική.

Η 64χρονη είχε δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια. Ηταν παντρεμένη και από τον γάμο της ευτύχησε να αποκτήσει δυο παιδιά. Ευτυχώς, πρόλαβε για να ενημερωθεί και την επιτυχία του δεύτερου παιδιού της, της κόρης της στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Βόλου.