Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 05:31
Τοπικά

Εσβησε το χαμόγελο 54χρονης εκπαιδευτικού






Εδωσε γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, πάντοτε με το χαμόγελο στα χείλη, όπως συνήθιζε να αντιμετωπίζει όλα τα προβλήματα. Με το χαμόγελο έχασε  και την άδικη μάχη.

Έφυγε χθες από τη ζωή η 54χρονη εκπαιδευτικός Φωτεινή Χατζηγιάννη, μητέρα τεσσάρων παιδιών, ένα εκ των οποίων ανήλικο.

Η άτυχη γυναίκα, κάτοικος εν ζωή Άλλης Μεριάς, αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της τα τελευταία χρόνια και ανέβαινε Γολγοθά η ίδια και η οικογένειά της, η οποία ήταν πάντοτε δίπλα της στο πλευρό της.

Ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα πήγαινε στα 1ο και το 2ο  Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας και εκτελούσε τα καθήκοντά της κανονικά, δεν εγκατέλειπε, συνέχιζε τον αγώνα της με αξιοπρέπεια και  υπερηφάνεια.

Η πολύτεκνη εκπαιδευτικός άφησε την τελευταία της πνοή στο Γενικό Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλευόταν, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή.

Το άγγελμα του θανάτου της σκόρπισε απέραντη θλίψη. Όλοι όσοι τη γνώρισαν, είπαν ότι η εκπαιδευτικός ήταν αξιοπρεπής, υπερήφανη, αλληλέγγυα.

Η 54χρονη εργαζόταν στο 1ο και το 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας ως φυσικός. Η εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου είναι συγκλονισμένη από την τραγική είδηση. Κανένας δεν μπορεί να πιστέψει ότι η αγαπημένη εκπαιδευτικός έφυγε από κοντά τους για πάντα.

Η οικογένεια της 54χρονης είναι συντετριμμένη. Φίλοι και συγγενείς έσπευσαν να συμπαρασταθούν σε αυτές τις δύσκολες ώρες, να πουν ένα καλό λόγο. Κανένας δεν μπορεί να πιστέψει την τραγική κατάληξη.

Η καθηγήτρια ήταν παντρεμένη με τον Ανδρέα, με τον οποίο είχε αποκτήσει μία πανέμορφη πολύτεκνη οικογένεια.  Η ίδια καταγόταν από οικογένεια εκπαιδευτικών.

Η κηδεία της θα  πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017, στις  11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Άλλης Μεριάς.